MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa montezi un clip video direct de pe telefon

Lui Cristi Sutu i-a placut clipul meu facut marti la petrecerea blogului lui. Am folosit atunci o aplicatie pentru iPhone numita Reeli. O vazusem acum cateva saptamani la Vlad Petreanu pe blog, intr-un clip dedicat gropilor teribile de pe strada Avrig, un loc unde am copilarit si apoi locuit vreo 9 ani.

Cum sa oferi angajatilor un training in social media

Cele mai multe companii se arunca cu capul inainte in social media si uneori de la acest avant apar tot felul de probleme sau incertitudini. Sunt insa si companii care au dorit mai intai sa inteleaga fenomenul si apoi sa actioneze. Acestea cauta sa se informeze, sa se puna la punct, sa invete. Acestea aleg adesea un training de social media.

Dream Cars: Tesla Model X

Cumva ar trebui sa imi schimb masina pestre trei ani si ceva. Dar cred ca o voi face mai devreme. Peste vreo doi ani, cand va aparea Modelul X de la Tesla. De cateva minute bune, ma uit la ea si ii admir frumusetea. Las putin la o parte ca e o masina electrica si vine cu niste performante. Inca sunt fascinat de look.

Shopping si download la bordul avionului

Chiar daca imi iau o carte ori Kindle, chiar daca imi iau laptopul sau tableta, imi doresc sa am parte de lucruri noi atunci cand zbor. De aceea imi plac zborurile lungi. Iti ofera mai mult entertainment la bord. Mi-as dori insa ca pe langa distractie sa imi pot umple timpul si cu lucruri utile. Delta Air Lines si Virgin au gandit ceva pentru cei ca mine.

A fost si Lady Bloggers Party

Desi am primit incurajari, nu ma specializez in organziarea de petreceri. Raman cu conferintele mele. Din cand in cand insa, imi face placere sa aduc in acelasi loc mai multi oameni din online. Socializarea in offline are rostul ei. Vodafone Romania a sustinut pana acum patru reuniuni ale blogosferei si cred ca va mai sustine si altele. Lady Bloggers Party a fost una dintre ele.