MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand implicarea tuturor conteaza

Peste 3.000 de romani din opt orase au participat la cursurile de prim ajutor in campania “O viata poate depinde de tine!“, anuntata in octombrie de  Asociatia React si Vodafone Romania. La acel moment, se lansa site-ul Salvez.ro alaturi de o campanie prin care oamenii erau incurajati sa foloseasca cu responsabilitate serviciul de urgenta 112 si sa se inscrie la cursurile de prim ajutor.

Start pentru RoBlogFest 2012

 Cu o noua identitate si cateva categorii noi, daca nu gresesc, RoBlogFest 2012 s-a lansat astazi cu perioada de nominalizari pentru bloguri. Ca in fiecare an, evenimentul se doreste a fi locul in care descoperi noi bloguri, le aplauzi pe cele care s-au remarcat si intalnesti multi oameni din blogosfera.

Vodafone Romania s-a lansat pe Pinterest

Vodafone mai face un pas in social media prin integrarea platformei momentului in social media, Pinterest. Desi inca la inceput la noi, Pinterest se bucura de un oarecare buzz pe plan local. Cifrele nu sunt cele mai naucitoare, insa pentru un “brand vizual”, lansarea unui panou virtual nu e chiar o pierdere de timp. E cel putin un first-mover advantage si un prilej bun de PR.