MANAFU*

Abonamente Evensys

Hosting si cafea la minut

Bobby mi-a reamintit ca partenerii nostri de hosting, Hostway, au lansat recent propria solutie de cloud computing. Si cand ma uitam pe pagina cu preturi, mi-a ramas privirea pe modalitatea de plata. Oricate masini virtuale ai crea, oricate resurse ai consuma, platesti cat folosesti (timp si spatiu).

Legea ne face mai buni

Pe o straduta langa fosta cladire a Ambasadei Americii, pe o bariera “dezafectata”, a ramas semnul de mai sus. Nu m-a mirat foarte mult acel call-to-action foarte direct “Buckle Up”. Mi-a atras atentia partea cu “It’s the law”. Legea. Au subliniat legea foarte clar in avertisment. Nu altceva. Probabil un semn romanesc ar pune accent pe ideea de a salva vieti sau ceva de genul asta. Americanii au pus insa legea mai presus de viata. Semnul iti spune ca poti sa Mai mult ››

Social Media in Romania (update)

De doi ani si jumatate public periodic pe acest blog o serie de statistici despre social media. Am inceput cu un post la cateva luni si am ajuns sa am un articol dedicat lunar. Se pare ca cifrele adunate din SATI, ZeList, Google Ad Planner si direct de la platformele sociale sunt de folos multora in prezentari la client sau in conferinte.

Sunt 36.000 de utilizatori de Foursquare in Romania

Foursquare ar putea fi denumita reteaua tacuta sau reteaua care tace si face. Daca m-ar fi intrebat cineva recent cati romani cred ca sunt pe Foursquare, as fi raspuns evaziv 10 – 20 de mii. FoursquareMap.ro ne spune insa ca, in acest moment, sunt  35.879 de utilizatori din Romania. Dintre acestia 54% sunt barbati.