MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu ne mai saturam de iPad!

Vicepresedintele eMag, Radu Apostolescu, spunea pe Twitter in aceasta dimineata ca stocul de cateva sute de iPad (noua generatie) este aproape epuizat. Vodafone Romania a anuntat deja ca are planuri tarifare dedicate pentru utilizatorii noului iPad. Optiunea Internet iPad include un trafic de date de 2GB si o valabilitate de 30 de zile, pentru 11 euro credit. iStyle declara intr-un articol ca va vinde 7-8 iPad 3 pe zi in noul sau magazin. Iar graficul de mai jos ne arata Mai mult ››

Un instrument interesant pentru fanii Pinterest

Pinerly se doreste a fi un dashboard pentru managementul prezentei pe Pinterest. Deocamdata, accesul la acest instrument se face pe baza de invitatie. Eu m-am inscris deja. Sunt curios cum au gandit partea de programare a pin-urilor, partea cu statisticile si interfata de gestionare a prietenilor si posturilor. (via)

Daca scrii despre politica, iti poti pierde cititorii!

Se intampla in America. Cu sapte luni inainte de alegeri, analistii spun ca persoanele care scriu in retelele sociale despre politica si au pareri diferite fata de audienta isi pot pierde prietenii. Poti primi “unfriend” daca prietenii tai nu sunt de acord cu tine sau daca postezi prea des despre politica ori daca dezbati intens probleme politice. Mai multe detalii pe eMarketer.