MANAFU*

Abonamente Evensys

Va dau intalnire in mai la Timisoara si Iasi

Ma bucur sa vad cum creste numarul de evenimente din tara. La Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi au loc deja o serie de conferinte cu traditie, as putea spune, deja. Dar apar si idei noi. In luna mai, am ocazia sa fiu implicat in doua proiecte frumoase: PRbeta si Atelierul Produselor Creative.

3 lucruri esentiale pentru noua ta pagina pe Facebook

Doar o treime din paginile de brand locale de pe Facebook au adoptat formatul Timeline pana in prezent, anunta Facebrands. Peste doua zile (30 martie), Facebook va trece automat vechile pagini la noul format. Daca inca nu ai facut inca acest pas, iti recomand trei schimbari esentiale si vizibile pe noul fan page. Pregateste un cover photo Probabil cea mai importanta schimbare vizuala pentru conturile noastre, adaugarea unei mari imagini in partea superioara a paginii (cover photo) ofera acum o Mai mult ››

Cum se reinventeaza o agentie de PR

GolinHarris Romania a anuntat astazi schimbarea structurii organizationale dupa modelul g4, dezvoltat anul trecut de reteaua din care face parte. Matricea de organizare a fost deja implementata in birourile din SUA, Marea Britanie, Suedia si acum in Romania, cu doar cateva saptamani inaintea lansarii oficiale din China.

Cum ajungi la J&B Flagship Party

Pe lac. Atat va pot spune eu deocamdata despre mega-petrecerea pe care J&B Rare o pregateste in Romania, pe 6 aprile, in cadrul platformei mondiale City Remix. Va fi pe un lac din Bucuresti. Este un party cu multe pregatiri, cu o logistica pe masura, ce isi propune sa candideze la petrecerea anului in Bucuresti. Vom vedea asta dupa eveniment.

Despre ceea ce am invatat tacand

I-am spus “La multi ani!” ieri lui Sorin Tudor si am tinut sa ii laud articolul aniversar de pe blog. L-am citit de trei ori deja si inca il mai tin deschis intr-un tab. Este genul de post care te pune pe ganduri si iti ramane in minte. Cu voia sa, pun in acest post invatamintele lui dupa o pauza de scris pe blog.