MANAFU*

Abonamente Evensys

Adrian Ciubotaru ne aduce vesti #dineuropa

Ma gandesc sa fac o rubrica pe blog dedicata proiectelor frumoase care se nasc in blogosfera si in general in online. Ideea mi-a venit dupa ce am aflat despre noua initiativa a lui Adrian Ciubotaru, DinEuropa.ro. Imi aduce aminte de un alt proiect frumos, LumeaMare.ro. Si fireste, nu pot sa uit de Redescopera Romania.

DinEuropa.ro este un proiect care include calatorii cu masina catre destinatii europene mai putin sau mai mult acoperite de cliseele turistice, pentru cunoasterea oamenilor, mentalitatilor si locurilor de pe batranul continent.

“dineuropa.ro este o provocare jurnalistică care va cuprinde content video și foto împreună cu articole și interviuri, folosind – în timp real – potențialul Social Media. Totul în încercarea de a cunoaște prin descoperiri și a te recunoaște prin călătorii”, spune Adrian pe blogul proiectului.

Eu sunt foarte curios sa vad cum va impacheta toata aceasta aventura, cum a gandit detaliile. Mi se pare un proiect ambitios si frumos. Succes, Adrian!

(Imi dau seama ca in blogosfera am cam uitat sa dam mai departe ideile frumoase pe care le intalnim. Devin nostalgic fata de vremurile bune ale blogging-ului).

3 comentarii

  1. Mulţumesc de preluare şi de încurajări! Azi anunţ detaliile primel călătorii.

  2. Dianora says:

    Si eu m-am bucurat tare mult cand am vazut proiectul. Mai ales că este nevoie de așa ceva. Sigur poate să fie o platformă interesantă și utilă!

  3. LumeaMare says:

    Multumim si noi de mentionare si apreciere! 🙂

Comentează