MANAFU*

Abonamente Evensys

Am lansat SocialMediaTraining.ro

Am anuntat ieri oficial lansarea noului meu blog, SocialMediaTraining.ro. Este un blog dedicat social media, un blog specializat ce ofera tot felul de informatii si imi sustine dezvoltarea profesionala. Pentru inceput insa ma voi concentra pe continut, caci inca sunt “in beta” la acest capitol. Trebuie sa imi pun la punct calendarul editorial.

De ce un blog nou?
Scriu de cativa ani buni despre social media pe Manafu.ro. Ba chiar, in ultimii doi ani, am pozitionat blogul personal in aceasta zona. Avand si experienta unui alt blog specializat (Strategist, intre 2009 – 2010) si fiind convins ca blogul profesional este next level pentru mine, am decis sa lansez SocialMediaTraining.ro.

In plus, pe Manafu.ro, nu am avut pornirea de a scrie despre multe subiecte legate de social media si nici nu am reusit mereu sa arat companiilor cum pot asimila domeniul. Asadar un blog dedicat cu un nume sugestiv mi s-a parut o foarte buna idee.

Cui se adreseaza blogul?
Imi place sa cred ca, in principal, voi scrie pentru cei care isi dezvolta activitatile deja in social media, dar mi-ar placea sa descopar la un moment dat ca multe companii il vor folosi ca pe o platforma de learning. De aici si legatura cu training-urile de social media pe care le organizez.

Cum citim blogul?
Avem din ce in ce mai putin timp la dispozitie, asa ca m-am gandit sa ofer mai multe variante de acces la informatie. Incerc sa il actualizez cel putin o data la 2-3 zile, daca nu voi reusi zilnic. Deci va invit sa reveniti pe blog periodic. Recomand insa lectura prin RSS Reader. Insa va puteti abona sa primiti posturile pe e-mail in zilele in care apar sau o data pe luna prin newsletter.

Ce va urma?
Deja am primit o propunere de guest blogger. Probabil voi avea aceasta deschidere catre oameni care au experienta in comunicarea online. Dar mai mult decat atat, as aprecia un feedback de la cei care il gasesc util. Ce credeti ca as mai putea aduce?

Blogul a fost creat de Razvan Tirboaca, cel cu care am lansat anterior si Manafu.ro si Strategist.

6 comentarii

  1. Razvan O says:

    Sa ai succesuri 🙂

  2. Costin says:

    Sa fie intr-un ceas de firma (exclus Hilfiger si Massimo :-w)!

  3. Felicitari!

    Deja Pasion.at …
    Acum la blog, Conect.at 😉

    Serban

  4. Eu deja m-am abonat. După SMS Iași sunt convinsă că am ce învăța din articolele tale despre SM.

  5. Felicitari! Subscribed all the way. Ai in plan si ceva infografice? 😀

  6. Adela says:

    Exemple de “experiente” si feedback/ povesti de la cei trecuti prin asta.
    Merg si infografice, daca vreti sa dezvoltati.

    Imi place!

Comentează