MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine vrea sa vina la o super petrecere?

Sunt doua feluri de petreceri pe care eu le apreciez foarte mult. Cele in care ma intalnesc cu oameni cunoscuti, apropiati, pentru socializare si distractie si cele care vin cu un concept neconventional si reusesc sa ofere o experienta inedita si sa implice participantii.

Am acces acum la una din cele mai mari platforme de petreceri din lume – J&B City Remix – si pot oferi 10 invitatii duble pentru evenimentul de la Bucuresti. Pe 6 aprilie, la Bucuresti, are loc J&B Flagship Party, un party inedit si cu o audienta restransa, care vrea sa surprinda in mod original spiritul orasului. Prin muzica, cum altfel!

Nu va pot da mai multe detalii acum, caci nu vreau sa stric surprizele, insa va invit sa mergeti pe mana mea si sa va treceti in agenda data de 6 aprilie.

Invitatiile mele
Poti primi foarte usor o invitatie. Trebuie sa raspunzi la o intrebare si cele mai bune 10 raspunsuri (in opinia mea) vor primi invitatiile duble. Intrebarea este: “De ce iti doresti sa vii la petrecerea J&B Rare si cum iti imaginezi un party neconventional?“.

Raspunsul trebuie oferit pe Facebook, in pagina ta personala. Am zis ca asa pot participa cat mai multe persoane, nu doar posesorii de bloguri, cum se intampla de multe ori. Te rog sa pui un tag si spre pagina J&B Rare, iar apoi sa imi lasi link-ul status-ului in comentarii aici. Doar asa putem sa vedem cine isi doreste o invitatie.

Invitatiile J&B Rare
Petrecerea vine si cu o idee frumoasa. J&B Rare ne invita sa alegem impreuna piesa care va repezenta Romania in cadrul acestui turneu mondial de petreceri. DJ Optick a creat 3 piese, iar publicul va alege una dintre ele, fireste. Te invit si pe tine sa votezi pe Facebook. Ai sansa sa castigi o invitatie direct de la J&B.

J&B Rare si-a construit reputatia ca fiind scotch whisky-ul celor mai reusite party-uri, prin organizarea de evenimente legendare in intreaga lume, in locatii neconventionale si cu muzica de calitate. In deschiderea postului vedeti o imagine de la petrecerea din Mexic. Sa petrecem deci!

UPDATE: Cele 10 invitatii duble au plecat pe e-mail catre 10 persoane care au raspuns apelului meu. Le multumesc tuturor pentru interes si cei care nu au ajuns la aceasta petrecere vor fi invitatii mei la o petrecere viitoare.

26 comentarii

  1. Costin says:

    1st! 🙂

  2. sa-mi fie cu iertare, Cristi, dar intrebarea nu e de ce as vrea eu sa particip la petrecere, ci de ce ar vrea J&B Rare ca eu sa particip la aceasta petrecere 😀

    http://www.facebook.com/stefanmurgeanu/posts/208583885908535

    🙂 :)) :))) :)))) …

  3. ti-as da un like sau un +1! 🙂

  4. andrei says:

    Cine nu ar vrea!

  5. Haotik says:

    SI eu, dar sa gasim cel mai bun motiv 🙂

  6. nwradu says:

    Eu sunt fan J&B si am cumparat si baut mereu cu placere acest whisky, dar la genul asta de intrebari n-am niciodata inspiratie “neconventionala”…

  7. Pai la cum am petrecut data trecuta, nu sunt pe VIP List? http://www.bunescu.ro/2011/03/20/feel-the-beat-by-jonut-bunescu/

  8. Stefan Rosioara says:

    Sunetul orasului impreuna cu o petrecere neconventionala
    https://www.facebook.com/rostefan/posts/413626418664180

  9. ai pus si la tine pe fb cu tag pe pagina J&B?

  10. aceeasi intrebare ca la alexandru: ai pus tag pe pagina J&B. asa intri in cursa pentru o invitatie!

  11. Balan Alexandru says:

    adica sa postez pe wallul de la J&B numele meu ca tag ?

  12. pe al tau cu numele lor ca tag.

  13. Balan Alexandru says:

    am pus link direct pe timelineul meu.. tag nu a mers..

  14. Alex says:

    I’m in! 🙂

    http://www.facebook.com/filipalexandru/posts/10150641852870794

    Si btw, foarte tari piesele lui Optick!

  15. rocsanaB says:

    Prin petrecere neconventionala inteleg un loc amenajat in asa fel incat nimeni sa nu aiba habar inainte de a ajunge acolo, sa nu fie conform unor standarde “impuse” de legea petrecerilor si muzica sa surprinda in mod placut si neconventional.

  16. vezi ca trebuie sa pui pe FB ceva. urmeaza pasii de mai sus. 10x

  17. rocsanaB says:

    am pus pe fb de cand am scris si aici!

Comentează