MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Voteaza telefonul anului 2011 si poti castiga un smartphone

Anul acesta am asteptat sa treaca Oscarurile pentru a anunta Gadgeteer Awards. Ma gandeam ca ar fi bine sa nu se suprapuna. Asadar, alaturi de grupul Gadgeteer si Vodafone, astazi am pornit sa cautam “cel mai bun smartphone al anului 2011”.

Ca si anul trecut, raspunsul la cautarea noastra va fi dat cu ajutorul publicului. Orice pasionat de gadget-uri poate vota pentru telefonul preferat la Gadgeteer Awards.

Votarea se face pe Facebook, intr-o aplicatie creata pe pagina www.facebook.com/vodafonero. Mai mult, Vodafone, sustinatorul Gadgeteer.ro, ofera ca premiu, prin tragere la sorti, telefonul ce va ajunge in varful clasamentului final.

Voteaza acum smartphone-ul anului 2011!

In aceeasi aplicatie veti vedea topul celor 10 gadgeteers + al subsemnatului, iar pe blogurile lor veti gasi incepand de astazi si topurile personale. Fiecare a trebuit sa propuna trei telefoane. Eu am ales asa:

1) iPhone 4S – pentru ce reprezinta
2) Galaxy Nexus – pentru ce poate
3) Nokia N9 – pentru design

Este si un top, daca vreti, al telefoanelor pe care mi le-as cumpara. Voi ce smartphones ati apreciat in 2011?

9 comentarii

  1. zvoner says:

    facebook.ro? 😀
    Atentie la link 😀

  2. zvoner says:

    Si fara a face un top personal, mi se pare ca 2011 a fost un an de trecere, in care Samsung Galaxy SII (pe care il am) a demonstrat ca un telefon Android poate fi mai bun decat un iPhone cu conditia sa aiba un hardware comparabil; anul in care Sony a facut miscarea desteapta si a revenit cu telefoane superbe; anul in care Nokia inca si-a cautat drumul, reusind totusi sa dea drumul la telefoanele Windows Mobile atat de asteptate.

    Continuand, anul in care Apple a facut o pauza, ducand lupta din zona in care e realmente confortabil, cea a designului si a ideilor de avangarda, intr-o zona care nu ii avantajeaza asa de mult: cea hardware. Cu profituri pe masura 🙂

    Si, in fine, anul in care RIM si HTC au fost in pierdere de suflu.

  3. Eu astept un touch bun de la RIM. HTC s-a pierdut pe drum din pacate, insa cel mai asteptat telefon al anului va fi clar iPhone 5.

  4. la naiba, nu trebuia sa zic ca se lanseaza Facebook.ro. tine si tu pentru tine! 🙂

  5. necenzurat says:

    Zi-le baietilor de la metromind ca e o problema cand useru se conecteaza pe https si produce o eroare in open graph 191

  6. iPhone 4S sa fie!

  7. Mi-as dori sa castige Galaxy Nexus dar parca vad ca fanii Apple sunt pe faza si isi sustin favoritul

  8. Diana says:

    And the award goes to…?:)

  9. Mathe Karoly says:

    GALAXY NEXUS- BRAVO

Comentează