MANAFU*

Abonamente Evensys

Un instrument interesant pentru fanii Pinterest

Pinerly se doreste a fi un dashboard pentru managementul prezentei pe Pinterest. Deocamdata, accesul la acest instrument se face pe baza de invitatie. Eu m-am inscris deja. Sunt curios cum au gandit partea de programare a pin-urilor, partea cu statisticile si interfata de gestionare a prietenilor si posturilor. (via)

7 comentarii

  1. Daniel says:

    Doar ca nu merge link-ul. Si nici cel de pe twitter de mai devreme, de la @bleau.

  2. Liza says:

    Pare un instrument interesant, cu atat mai mult cu cat Pinterest imi ocupa din ce in ce mai mult timp. Insa dupa cum a spus si Daniel, link-ul imi da eroare.

  3. Alin Vlad says:

    Un alt tool interesant ar fi: http://pinaquote.com/, cu care poti pin-ui text. Poti sa faci un board de genul: Funny Quotes, Social Media Marketing quotes. Am inceput si eu sa-l folosesc si mi se pare destul de inovativ.

  4. Interesant. Mersi!

  5. Loredana says:

    n-am prea inteles care-i treaba cu Pinerly, dar iubesc Pinterest. Am gasit o gramada de lucruri interesante si folositoare.

  6. Bleau says:

    Ce e ciudat este ca vineri mergea si astazi am primit mail cum ca datorita inscrierilor primesc early invite. S-ar putea ca ei sa aibe probleme cu serverul. O sa mai incerc. Multumesc pentru observatie 🙂

  7. […] Cum sa manage-uiesti usor prezenta pe Pinterest; […]

Comentează