MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra

Ambasada britanica promoveaza Jocurile Olimpice din 2012 in Romania printr-o campanie pe bloguri, organizata impreuna cu Blogal Initiative. Bloggerii sunt invitati sa transmita, in perioada 9-16 aprilie, un mesaj de sustinere catre echipa de sportivi romani care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra. Mai multe detalii despre regulament gasiti aici.

Cine vrea sa testeze o pereche de blugi?

UPDATE: Selectia s-a incheiat. Mi-am exprimat in public, deja de cateva ori, pasiunea pentru jeans. Ba chiar am pornit si un blog dedicat pe Tumblr, care pune mai mult accent pe continutul foto si pe stil. Eu il vad ca pe o resursa de idei pentru cei care includ blugii in garderoba lor in foarte multe ocazii. Despre pasiunea mea au auzit si cei de la ZorileStore.ro, care mi-au propus sa testez blugii de la Puma.

Brand-urile cauta noi platforme de comunicare

Intr-un moment in care consumatorul devine imun la advertising-ul traditional, brand-urile cauta sa isi creeze propriile platforme de comunicare. Asa face si J&B Rare, scotch whisky-ul numărul 1 în Europa, cu programul City Remix, care a ajuns la Bucuresti in weekend-ul incheiat recent.

Lumea uita usor

Lumea e uimita ca Facebook a cumparat Instagram. E nemultumita ca Instagram are acum o versiune si pentru Android. E oripilata ca utilizatorii Instagram se lauda cu pozele lor. Si e foarte indignata ca unele poze de pe Instagram sunt ridicate la rang de arta.

Pinterest intra in topul celor mai vizitate site-uri din US

Pinterest este pe locul trei in topul celor mai vizitate retele sociale din Statele Unite, spune un nou studiu Experian Hitwise. In saptamana 21-28.01.2012, site-ul a primit 21,5 milioane de vizite – de 30 de ori mai mult decat primise cu 6 luni in urma. Si, dupa cum se stie deja, doamnele si domnisoarele reprezinta 60% dintre utilizatori. Un reprezentant Experian spune ca Pinterest a depasit LinkedIn la numarul total de vizite din luna februarie. Aceeasi sursa furnizeaza si urmatorul Mai mult ››