MANAFU*

Abonamente Evensys

Birou de Blogger 2012 sau Calculatorul din fata bloggerului

Prin decembrie 2006, mi-a venit teribila idee de a pune pe blog o poza cu biroul meu de acasa. Ma uit la ea acum si ma minunez: reportofon Panasonic cu caseta (il am si acum), mouse Logitech (bun de tot), imprimanta Canon (e si ea pe undeva), Nokia N93 (tare telefonul!) si alte maruntisuri pierdute in haosul biroului meu. Mi-a adus aminte de isprava asta Sebi, la intalnirea de la Amsterdam. Al lui arata cam asa pe vremuri. Postul meu Mai mult ››

De ce vin oamenii la conferinte?

Dupa aproape sase ani de antreprenoriat in organizarea de evenimente pentru companii, dupa un numar foooooarte lung de conferinte, seminarii, workshop-uri, training-uri, gale, premii si intalniri de networking, mi-am zis ca ar fi o idee buna sa impartasesc din experienta mea si a altora (evenimente de afara, vorbitori invitati si carti citite).

Sarbatoresc 5 ani pe Twitter la Picnic 5

Mi-am facut cont pe Twitter pe 1 mai 2007. Nici nu stiu cum au trecut 5 ani. Am fost sceptic la inceput, ba chiar enervat un pic de “simplitatea” mesajelor: “Buna dimineata!”, “Mananc cartofi prajiti”. Cateva conferinte care au urmat mi-au aratat ce putere are acest nou canal si m-au convins sa il iau in serios. Cam dupa o luna.

Am decis sa tin totul in Cloud

Am inceput sa folosesc Google Drive si Amazon Cloud Drive  in paralel Dropbox. Stiu, e mai bine sa iti tii totul intr-un singur loc, insa de dragul experimentului si a sustinerii acestor servicii, pentru o vreme, merg cu toate trei inainte. In plus, mi-am dat seama ca am trei tipuri de continut: “administrativ” (prezentari, documente etc), multimedia (foto, muzica etc) si “temporare” (tot ce pastrez pe calculator pentru scurt timp). Deci mi-am repartizat continutul pe cele trei servicii.

Invazia pantalonului rosu

Sunt curios cum se formeaza tendintele in moda. Daca mergi intr-un mall si intri in magazinele clasice, vei vedea ca modelele se repeta, cel putin la nivelul culorilor si al anumitor modele. Ce ma intereseaza pe mine e perioada de “incubatie” a unei mode si cat dureaza pana devine ceva mainstream.