MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand televiziunea isi face programul dupa agenda ta

“Uite asa ma aduce HBO GO din nou in fata televizorului!”, asa am reactionat cand am primit propunerea de a testa serviciul on-demand proaspat lansat de HBO Romania si disponibil doar abonatilor, cu acces la o conexiune broadband, direct de pe calculatoarele personale, tablete si chiar de pe smartphones.

Ma incanta destul de mult ideea. Abia astept sa pornesc testul cu “Urzeala Tronurilor”, Sezonul II. Luni a fost premiera, astazi e in reluare, insa cu siguranta voi apuca sa il vad doar cand voi avea un pic de timp. Probabil seara tarziu.

Insa daca nu voi avea rabdare pana in seara premierei episodului urmator, il pot vedea in ziua respectiva inainte de difuzarea de la orele 22.00.

Avantajul principal este evident. Am acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la peste 600 de ore de continut video, actualizat saptamanal.

Eu il accesez pe un cont VIP in perioada testului, insa ar trebui sa mentionez ca serviciul e disponibil abonatilor MAXPAK (HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2) si momentan doar la operatorii de televiziune INES, Dolce si Pacris.

3 comentarii

  1. Julie says:

    Wow! Asta da… Un fel de TiVo? Chiar ma gandeam cand o sa apara asa ceva si in Romania…

  2. andreea says:

    se baga pe nisa vplay? 🙂

  3. Maria says:

    Ce-ti pasa 🙂

Comentează