MANAFU*

Abonamente Evensys

Cel mai usor mod de a plati pe Internet

Amazon are “Buy now with 1-Click“, un sistem prin care platesti cu cardul ales default si iti livreaza produsul la prima adresa mentionata in contul de pe site. O companie din Belgia, PayCento, a venit cu o idee si mai tare. Poti cumpara de pe orice site printr-un click doar. Trebuie doar sa fii inregistrat pe site si nu va mai fi nevoie sa completezi un formular cu datele personale asa cum ne-am obisnuit.

Sistemul este inca la inceput, ins analistii il vad ca o solutie buna pentru furnizorii de continut (publishing, muzica etc) si produse low-cost. Reuters a avut un articol despre Paycento astazi.

Si pentru ca tot am amintit de plati, recent, PayPal a anuntat PayPal Here, solutia de plata prin intermediul telefonului mobil. Noul serviciu include o aplicatie gratuita si un cititor de card securizat care se ataseaza la smartphone, transformand orice iPhone – si in curand si orice telefon cu Android – intr-o solutie pentru plati mobile.

11 comentarii

  1. Costin says:

    Pe Google Play platesti doar cu un singur click (prin Google Checkout). Nu acelasi lucru se intampla insa in AppStore :).

  2. PayPal here e valabil doar in USA (cont de PayPal USA) si inca nu e lansat, s-a deschis doar un waiting list. I’m on it. Revin cu un review daca imi ingadui, dupa ce il primesc si testez.

  3. da, mah, las ca stiu ca tot la iphone ajungi in cele din urma, hipster-ule!

  4. cum spusei, PayPal a anuntat…

  5. e primul comunicat pe care l-ai preluat si tu mai din timp! 🙂

  6. aHUIBAN says:

    Eu inca astept amarata de posibilitatea oferita de Paypal de ati face card bancar (Mastercard – debit). Lucru care se intampla in US de cativa ani buni…

  7. Bebe says:

    Nu sunt de acord cu plata cu un click, trebuie sa-i dai mai multe optiuni cumparatorului, poate si-a schimbat adresa, poate livreaza la prieteni, poate vrea factura pe firma,…

  8. aHUIBAN says:

    Optiunea o activezi tu si esti de acord cu termenii si conditiile ei, nu ti se impune. Poti alege sa cumperi produse standard. Optiunea Buy with 1-Click, este in sine o optiune, nu o modalitate standard de plata.

  9. aHUIBAN says:

    Eu unul chiar ma bucur ca nu ai optiunea asta in AppStore, desi e ok ca o poti folosi in Apple Store.

    Uite un articol care, cel putin mie, mi se potriveste cand vine vorba de iPhone/iPad si cumpararea aplicatiilor din AppStore. Ma refer la interactiunea copiilor cu device-urile de prin casa :))

    http://www.macworld.com/article/1158936/howto_ios_purchases.html

Comentează