MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce si-a pus Google ochelari?

Am vazut pana si pe CNN un reportaj despre ochelarii-minune de la Google. Sunt convins ca unii si-au pus o perecehe pe lista cadourilor de Craciun, desi CNN a zis ca nu a fost anuntata o data a lansarii pe piata (am zambit la faza asta).

Ma uitam la reportajul TV si ma intrebam: De ce a venit Google cu o asemenea minunatie cand nu a reusit sa faca lucruri mai “simple”? Un concurent pentru iPhone, de exemplu.

Este doar o actiune de PR sau Google chiar incearca sa deschida (cu potential mare de finalizare) un nou drum in lumea tehnologiei?

7 comentarii

  1. Phidas says:

    Mai bine faceau niste pantaloni scurti integrati cu Siri. Vine vara!

  2. Alex says:

    Google a demonstrat de mai multe ori ca atunci cand ajung mai tarziu pe o piata nu au mari succesuri (cu licenta platita la zi :)) )
    In schimb de cate ori au scos ceva nou din palarie le-a iesit foarte bine. Eu unul as paria pe ochelarii astia mai mult decat pe google +

  3. Cimil Cosmin says:

    Exagerata idee, devenim roboti! Ce naiba, chiar in halul asta am ajuns?

  4. Andrei says:

    Râdem, glumim dar spre dispozitive de acest gen ne îndreptăm. Cred că un dispozitiv de acest gen (nu neapărat acesta) o să aibă încorporat un telefon.

  5. Sorin says:

    Eu zic ca e foarte bine ca Google nu incearca lucruri simple, acestea sunt doar pentru companii mediocre (a se citi Yahoo!), iar Google era in pericol sa devina una.
    Daca acest proiect va ajunge comercial si de succes, va realiza un adevarat curent de renastre in cadrul companiei, din care noi utilizatorii finali vom avea cel mai mult de castigat.

  6. ” Un concurent pentru iPhone, de exemplu.” – asta si face 🙂

  7. Paul says:

    sa fim seriosi, sunt o gramada de telefoane peste iPhone. un exemplu simplu intre iOS si android http://goo.gl/kt0hR

Comentează