MANAFU*

Abonamente Evensys

HBO GO pe iPhone, iPad si televizor

As fi curios sa aflu cati privesc efectiv programe TV, emisiuni de stiri, seriale si filme pe calculator. Exista un studiu la noi? Intreb pentru ca vad o crestere a interesului atat fata de serviciile gratuite (site-urile televiziunilor), cat si pentru cele on-demand, cum e HBO GO.

Testez acest serviciu al HBO, timp de o luna, si dupa experienta calculatorului, care are placerile si limitarile ei, m-am gandit sa ies din “spatiul” laptopului.

HBO GO PE TELEVIZOR
Imi doream de ceva vreme sa imi vad calculatorul “pus” pe televizor. Am cumparat deci cablurile necesare si am cuplat laptop-ul la LCD.

Se vede destul de bine, insa neavand o super-conexiune acasa, sistemul Adaptive Bitrate Streaming a redus, cum stie el bine, calitatea imaginii. Probabil viitorul serviciului este aici. Pe ceea ce numim astazi televizor.

Sa zicem ca pentru o “struto-camila”, am obtinut un rezultat satisfacator.

HBO GO PE IPHONE SI IPAD
Am zis sa ma intorc totusi la dispozitivele mici. Si am ales sa incerc serviciul mai intai pe iPhone. Am inteles ca functioneaza si pe Android, deci the more the merrier.

Primul pas, firesc de altfel, a fost sa instalez aplicatia dedicata pentru iPhone. Dureaza putin procesul. Apoi m-am autentificat cu datele contului creat deja pe calculator si cam asta a fost. Am testat aplicatia la birou. Alta viata, vorba reclamei! O conexiune buna ofera chiar o calitate mai buna a imaginii.

Pe iPad experienta se repeta, insa mi-a placut mai mult, fireste. Dimensiunea ecranului incanta mai mult ochiul.

7 comentarii

  1. Bbcversus says:

    Ma bucur ca au bagat HBOGO si la noi, si ma gandesc sa imi fac un cont… Este nevoie neaparat sa fii abonat la nu stiu ce companie ce ofera televiziune prin cablu sau oricine se poate abona?

    Viitorul suna bine!

  2. Eu il accesez pe un cont VIP in perioada testului, insa momentan serviciul e disponibil abonatilor MAXPAK (HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2) si momentan doar la operatorii de televiziune INES, Dolce si Pacris.

  3. Julie says:

    Eu personal numai pe net imi vizionez serialele sau filmele. Am renuntat la TV de 3 ani. Prea multe reclame si prea multe “orori”… Prefer sa-mi aleg lucrurile carora le dau atentie….

  4. Trebuie sa recnosc si eu am devenit in ultimul timp dependenta de tableta mea si de telefon 😀 ce sa faci cand toata lumea pe care o cunosti este acolo nu ai cum tu sa nu fii 🙂

  5. Vali says:

    O mica precizare: hbo go este disponibil celor care au max pack, numai 2 luni – gratuit. asta ca sa nu se creeze confuzie prin omisiune 😉

  6. eu am un cont de test acum. m-a interesat mai mult cum functioneaza decat pretul. pentru mine e super OK serviciul. si voi plati cat va fi, nu ma astept sa fie gratuit!

  7. […] de import, merita mentionata pentru noutate si mai ales pentru disponibilitatea multi-platforma. HBO GO iti aduce pe calculator, tableta si telefonul mobil programele cunoscutului canal de […]

Comentează