MANAFU*

Abonamente Evensys

Prima saptamana cu HBO GO

Accesul la HBO GO a mers mai usor decat ma asteptam, ceea ce m-a facut sa imi placa si mai mult acest serviciu de continut on-demand.

Contul
Am facut un mic “ocol” pentru a instala Silverlight, insa apoi lucrurile au decurs cat se poate de natural. La prima vizita pe site, sistemul iti este verificat. Completezi apoi un formular de inscriere si daca doresti, poti activa si controlul parental. Gata, esti in contul tau HBO GO.

Continutul
Continutul de pe HBO GO este actualizat saptamanal, abonatii avand acces la peste 600 de ore de productii originale HBO, blockbusters, seriale, documentare si continut exclusiv. Eu pana acum am facut o vizita in sectiunile de filme si seriale. Am testat serviciul pe un desen animat si pe seriile Urzeala Tronurilor si Entourage.

Conexiunea
Dupa prima mea experienta, pot spune ca ai nevoie de o conexiune buna la Internet si un calculator decent. Partea buna a serviciului este ca foloseste adaptive bitrate streaming, tehnologia prin care se adapteaza calitatea imaginii la posibilitatile de Internet ale fiecaruia, ca sa zic asa.

Continuarea
Ma gandesc ca in saptamana ce urmeaza sa “scot” filmele si serialele de pe calculator si sa incerc serviciul in alte medii. Deci va urma.

4 comentarii

  1. Alex says:

    Buna initiativa celor de la hbo, singura lor problema este ca ofera serviciul in functie de operator…

  2. Da, deci cand eram si eu fericit ca a venit ziua in care ma duc sa imi reziliez contractul de cablu. HBO o da cu mucii in fasole cu Silverlight.
    Cum ma uit dupa tableta? Silverlight nu merge nici pe Android nici pe IOS nici pe Mac nici pe Ubuntu 🙁
    Vreau sa platesc, sincer.

  3. Pentru iPhone si iPad ai o aplicatie dedicata in App Store. Cred ca la fel si in Android Marketplace. Deci nu ai de ce sa te temi! 🙂

Comentează