MANAFU*

Abonamente Evensys

RoNewMedia devine festival regional

Dragos Stanca fie e vizionar, fie e un pic nebun. Si o spun in sensul bun al cuvantului, caci iti trebuie ceva curaj sa faci un eveniment de trei zile despre Internet in Romania, cu ambitii regionale. RoNewMedia revine dupa o pauza de un an intr-un format ce cuprinde conferinte, workshop-uri, expozitie, festival, petreceri, o revista si alte lucruri pe care le aflati in amanunt pe blogul lui Dragos.

Dragos, ma inclin, vorba unui clasic. Sper ca industria locala sa aprecieze tot efortul vostru. RoNewMedia are toate sansele sa devina un reper in zona noastra.

3 comentarii

  1. Aceste vorbe au o valoare foarte mare pentru ca vin de la o persoana care organizeaza evenimente si stie cata munca este in spatele acestor actiuni.

  2. dStanca says:

    Iti multumesc, Cristi. Probabil cel mai valoros “review” de pana acum, mai ales ca Evensys face o treaba extraordinara si cred ca meritul tau major este acela de educare al pietei, zona in care ai facut enorm pt .ro. In numele echipei, iti multumim pentru vorbele frumoase. Speram sa nu dezamagim.

  3. Eu sper sa devina mai mare decat WebIt. Insa va fi greu. Mai greu decat imi pot eu imagina.

Comentează