MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu gandesti inainte sa vorbesti?

Este chiar necesar? Este chiar necesar? Este chiar necesar? Este chiar necesar? Este chiar necesar? Este chiar necesar? Este chiar necesar? Este chiar necesar sa spui ce urmeaza sa spui? Aceasta este una din intrebarile pe care mi le pun atunci cand dintr-un impuls vreau sa “imi trimit cavaleria” impotriva cuiva pe blog. Mi s-a intamplat chiar zilele trecute cand cineva m-a enervat foarte tare. M-am calmat insa destul de repede.

Imaginea de mai sus e cel mai bun ghid pentru cei care comunica pe bloguri si in social media. Recomand un print tuturor oamenilor de comunicare, caci am vazut multe derapaje care ar fi putut crea un prejudiciu de imagine companiilor pentru care acei indivizi lucrau.

Un om de comunicare ar trebui sa inteleaga intrebarea din deschiderea postului de la prima adresare. Unui copil bolnav de autism trebuie sa i se repete de multe, foarte multe ori chiar si un cuvant pentru a intelege. Ieri a fost Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, o zi dedicata unei boli care in Romania e plasa intr-o “zona gri”. La noi sunt inregistrate oficial peste 5.000 de cazuri. In US, un copil din 88 sufera de aceasta boala.

Putem sa nu mai fim autisti in comunicare si putem sa atragem atentia asupra unui fenomen despre care adesea credem ca se intampla doar altora.

5 comentarii

  1. Gabi Udrescu says:

    Asta tronează pe peretele de la mine din birou! http://imgur.com/BvkCm îți recomand cu mare încredere!

  2. Bijuterii says:

    Is it ispiring? Greu de atins acest punct. dar macar sa fie “kind si “true”‘.

  3. Cosma Silviu says:

    True.

  4. Mie imi e de ajuns sa fie “True” 🙂 .Pentru ca m-am saturat de toti spameri care comenteaza aiurea!

  5. conuenache says:

    Salut ! Sunt un cititor vechi al siteului tau. Am o rugaminte la tine. Pe scurt, situatia financiara, nu imi permite sa platesc cei 75 de euro + tva , pentru a participa la conferinta de la ” Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2012″.

    Ma poti ajuta cu o invitatie, doar pentru conferinta si eu in schimb, promit sa scriu un articol, la mine pe blog, in aceste saptamani, referitor la conferinta .

Comentează