MANAFU*

Abonamente Evensys

Fii blogger oficial la Mobile Marketing Conference

Am pregatit cea mai buna editie de pana acum la Mobile Marketing Conference, primul si cel mai cunoscut eveniment despre promovarea in mediul mobil. Este a cincea editie si am vrut sa venim cu ceva foarte concret. Veti vedea! Programul va fi anuntat in cursul zilei de astazi.

Ca in fiecare an, alaturi de partenerul nostru principal Nokia, derulam programul “Blogger Oficial”. Patru persoane active in social media pasionate de marketing si noi tendinte pot participa gratuit la eveniment si vor testa pentru o zi unul din cele mai noi terminale Nokia, pentru a crea continut despre conferinta.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam clar oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie probata cu referinte anterioare de pe blogul personal (insemnari, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de trimiteri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal. Primim solicitari in urmatoarele zile, insa, ca si anul trecut, am ales destul de rapid bloggerii oficiali.

5 comentarii

  1. Razvan says:

    Pai si numai bloggeri cu experienta? Acordati credit si celor noi 😛

  2. Asteptam mail-ul tau

  3. […] Manafu caută patru persoane pentru a fi blogger oficial la Mobile Marketing […]

  4. […] ai o ocazie perfecta de a testa pentru cateva zile noul Nokia Lumia 800. Prin programul “Blogger Oficial”, un blogger va primi un Nokia Lumia 800 pentru a face live blogging pe toata perioada […]

  5. […] ai o ocazie perfecta de a testa pentru cateva zile noul Nokia Lumia 800.Prin programul “Blogger Oficial”, un blogger va primi un Nokia Lumia 800 pentru a face live blogging pe toata perioada […]

Comentează