MANAFU*

Abonamente Evensys

Ne intalnim si la Sibiu?

Poate pentru ca se apropie vara (asta nu prea e un motiv!), poate pentru ca am devenit mai sociabil (asta ar merita un smiley) ori poate pentru ca ajung in locuri “noi’ si am ocazia sa ma intalnesc cu alti oameni (cred ca asta e, de fapt, motivul). Am un chef teribil de intalniri blogosferice. Pe langa tot ce am promovat deja pe blog, ma gandesc sa initiez si o intalnire de seara cu blogosfera din Sibiu.

Am ratat anul trecut Social Media Summit, editia Hermannstadt, iar la Brasov, pe 31 mai, probabil vor participa mai putini sibieni. Intre 1 si 3 iunie, particip la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, unde va invit si pe voi cu drag. La finalul unei zile, in ziua de sambata, de exemplu, poate ne vedem la o bere, la o vorba. Sper sa reusim sa gasim un separeu pe undeva.

Daca aveti o idee, daca sunteti din Sibiu, lasati un mesaj pe caile cunoscute: comentariu, mail, Facebook, Twitter, LinkedIn.

7 comentarii

  1. ne vedem, normal! 🙂

  2. Neydamn says:

    Dacă ajungi vreodată prin Craiova tare mult mi-aș dori să bem o bere! Sau să vorbim să știi. Și din propria experiență a fi sociabil nu strică niciodată.

  3. tudor, te numesc coordonator sef al intalnirii! vezi ce se intampla daca ai confirmat primul?! 🙂

  4. ajung eu o data macar!

  5. Neydamn says:

    De abia aștept!

  6. Oli says:

    Come on !!!! Cine l-ar vota pe scamatorul asta care s-a opus fiecărui proiect de infrastructura propus de Oprescu. Acest neica nimeni este un piptalac pedelist cu gura mare care nu are nicio realizare notabila la activ. Este un maimutoi deghizat in pseudo-intelectual.

Comentează