MANAFU*

Abonamente Evensys

Sase ani de Evensys

La inceput de an am implinit sase ani de blogging, la inceput de mai sarbatoresc sase ani de cand Evensys este pe piata. Astazi mai precis. Avem o istorie frumoasa. Am inceput intr-un moment in care erau putin jucatori care aveau un portofoliu de evenimente, din pozitia de challenger, si am ajuns sa avem cea mai bogata agenda de pe piata. Pe Wall-Street.ro, puteti vedea un interviu in care vorbesc despre compania noastra.

Eu consider Evensys un pionier in evenimente. Am fost mereu un leader si niciodata un follower. Am ramas independenti pentru ca ne-am dorit sa facem lucrurile in felul nostru si sa ne bucuram de ceea ce facem. Am fost deschisi si nu am avut niciodata o agenda ascunsa. Usa noastra a fost mereu deschisa si am avut o relatie buna cu toti cei care au bun simt in comunitatea de marketing si comunicare.

Am deschis multe segmente, am sustinut multe industrii si nise, am fost promotori acolo unde altii isi vedeau doar de propriul interes. Am oferit resurse, am oferit locuri de intalnire si networking si cel mai mult, am oferit continut: solutii, idei, studii de caz. Am inovat, iar altii ne-au copiat.

Am pus mai sus agenda de evenimente din 2012. E cea mai buna dovada pentru tot ce am spus mai sus. Unele evenimente au alte date si intre timp ne-am mai venit idei noi. Va invit sa vorbim despre ele si despre altele.

Ma intreb uneori cum ar fi fost piata fara Evensys, dar nu zabovesc prea mult. Avem multa treaba si inca multe de facut.

9 comentarii

  1. Haotik says:

    Sa nu zici ca se fac 6 ani de evensys pe 10 mai :))

  2. rocsanaB says:

    La cat mai multi ani impliniti cu evenimente reusite!

  3. la multi ani inainte :).

  4. Dan says:

    Felicitari pentru perseverenta si curaj! Bafta in continuare 🙂

  5. ruxa says:

    felicitari, cristi &co, si la mai multi, la fel de faini!

  6. mihai says:

    la mai mare, cristi!

  7. Spiep says:

    La multi ani, Evensys!

  8. Costin says:

    La multi ani!

Comentează