MANAFU*

Abonamente Evensys

Teatrul bate vremea urata

Sper ca vremea frumoasa de astazi de la Brasov sa ma insoteasca si in weekend-ul pe care urmeaza sa il petrec la Festivalul International de Teatru de la Sibiu. Am urmarit mai mult online relatarile de la eveniment. E impresionant ce se intampla la Sibiu si mai ales numarul participantilor pe vreme asta de nerecunoscut.

In ciuda provocarilor financiare, FITS straluceste. O spun de la distanta, dintr-o camera de hotel, dar sigur voi simti acelasi lucru de maine la Sibiu. Priviti clipul de mai sus si va veti convinge de ce spun.

Tags: ,

2 comentarii

  1. Ioana says:

    Salut,

    Am fost week-endul trecut la Sibiu pentru festival si, fara sa vreau sa te demotivez, trebuie sa mentionez ca a stralucit in prea putine momente.

    Performance-urile de strada erau episodice si deloc spectaculoase, s-au jucat putine piese si, mai important, fiecare piesa s-a jucat doar o singura data. Asta in conditiile in care la una din piese (Un tramvai numit Popescu, jucata chiar in tramvai) erau doar 30 de locuri.
    Ziua, in Piata Mare, nici nu ti-ai fi dat seama ca avea loc un eveniment. Totul era foarte linistit, aproape mort.
    Sunt piese care merita, dar atmosfera de festival lipseste.

  2. Nu pot sa comentez decat dupa intoarcerea mea. Mie mi se pare fantastic ce se intampla la Sibiu. Ramane de vazut la fata locului.

Comentează