MANAFU*

Abonamente Evensys

Vom avea un iPhone mai mare?

Umbla zvonul ca, in octombrie, Apple va lansa un iPad de 7 inch. Aceasta versiune Mini ar urma sa coste in jur de 200$. In conditiile in care iPad da tonul pe piata tabletelor, Apple ar putea sa scoata si o versiune de 5 inch, ca va avea succes si pe segmentul acesta. Dar ce va face cu iPhone 5? Telefoanele momentului, Samsung Galaxy SIII si HTC One X, au 4,8 si respectiv 4,7 inch. Prea mari pentru gustul meu. Abia astept sa vad testul “buzunarului din spate”.

Iphone 4S are 3,5 inch. Un upgrade decent ar fi 3,7 inch, cum are Nokia Lumia 800, iar maximum – pe gustul meu – ar fi 4,3 inch, cred. Mi-as dori insa sa nu treaca de 4 inch.

Dar cum va suna ideea de a avea doua iPhone? Poate un iPhone Classic, cel de acum cu o serie de imbunatatiri si unul mai mare (nu ma intrebati de ce). Dupa lansarea iPod, in 2001, Apple a asteptat vreo 4 ani pana a lansat iPod Mini. Daca va veni si cu iPad Mini, asteparile mele pentru un iPhone Maxi si existenta a doua modele in paralel nu par a fi doar wishful thinking.

2 comentarii

  1. Dan Dragomir says:

    Sper si cred ca sunt obligati de competitie. Dar exista o teorie conform careia ecranul mare nu poate fi utilizat cu o mina si deci Apple nu vor trece la 4 inchi nici anul ăsta…

Comentează