MANAFU*

Abonamente Evensys

Ne vom muta toata comunicarea pe Facebook?

E un subiect un pic mai vechi, dar a fost readus pe masa opiniei publice saptamana aceasta dupa ce Facebook a schimbat automat toate adresele de e-mail trecute in conturile personale din ce avea fiecare in [email protected]. Daca ma gandesc bine acum, in acest moment – cred ca – poti trimite un mesaj privat oricarui utilizator de Facebook, nu? Trebuie sa verific cu cineva care are contul super-protejat. Ori are deja Facebook o optiune de privacy in acest sens? Hmm…

Revenind la Facebook si la E-mail, daca doriti sa va schimbati adresa default, gasiti aici un mic tutorial.

Spuneam zilele trecute ca vad in viitor o platforma comuna pentru comunicarea noastra, care ar tine mai degraba de un sistem de operare. Facebook nu are inca un sistem de operare (i-ar mai trebui si un browser, si un serviciu de cloud computing, un terminal mobil etc), insa a integrat in ultimii ani cam tot ce avea legatura cu comunicarea si mai ales tot ce avea priza la public.

La inceput, s-a dus pe urmele Twitter promovand ideea de status scurt, apoi a luat calea serviciilor de instant messaging, adaugand chat-ul si nu in ultimul rand, cu o ocazie veche si acum, a vrut sa ii atraga pe proprietatea sa si pe utilizatorii dependenti inca de e-mail.

Acum doi ani ma miram pe blog ca fusesem invitat la un interviu pe Facebook pentru o publicatie online. Ce ar urma interviuri de angajare?

3 comentarii

  1. Flori says:

    Sper sa nu. Ador oamenii si interactiunile live. Ma incarc cu energie de la ei, nu de la bateria de la laptop:)

  2. CostinC.info says:

    Interviuri de angajare pe Facebook? Nu… Ar fi prea mult. 😐

  3. Adrian says:

    Nu cred nici eu ca un interviu de angajare s-ar putea tine pe facebook. Cred ca ai putea gasi pe facebook o firma care isi face reclama si sa ii trimiti un cv. Asta cred ca ar fi posibil

Comentează