MANAFU*

Abonamente Evensys

Sloganul tau pe tricoul de blogger

Avansam cu initiativa “Tricou de Blogger“. Desi nu mai e mult pana la Bestfest si suntem pe cale sa incheiem concursurile “Blog Rockers”, am decis sa lasam imaginatia cititorilor de bloguri sa decida ce vom pune pe fata tricourilor. Asa ca daca vrei sa semnezi tricourile pentru 45 de bloggeri si cititori, citeste mai departe.

CE CAUTAM?
Cautam un slogan pe care sa il punem pe pieptul grupului “Blog Rockers”, o fraza care ar trebui sa inceapa cu: “Reteaua bloggerilor care / celor care…”. Nu trebuie sa fie nici scurt, nici lung. Trebuie sa fie fun si in spiritul campaniei “Impreuna”, pornita recent de Vodafone. Si trebuie sa aiba legatura cu blogurile / bloggerii / blogosfera. Si sa fie si cu ceva legat de muzica / concert / festival / rock / distractie etc. Poate ceva de genul “Reteaua bloggerilor care fac rock si la Bestfest, si pe blog“.

Vedeti mai jos cateva executii ca sursa de inspiratie din campania Vodafone.

CE TREBUIE SA FACI?
Daca ai o propunere sau mai multe, asteptam mail-ul tau la hello [@] theconnector [.] ro. Un mic juriu format din bloggeri si reprezentanti Vodafone vor alege cel mai potrivit slogan. Asteptam propunerile pana vineri la pranz.

CE PRIMESTI?
Tricourile vor purta semnatura ta, asa cum operele de arta poarta semnatura pictorilor. Vei primi si o invitatie dubla pentru cele 3 zile si te vei alatura grupului Blog Rockers.

6 comentarii

  1. Şerban says:

    Reţeaua bloggerilor care nu uită de unde au plecat.

  2. Bancul Zilei says:

    Reţeaua bloggerilor care spun mereu adevarul…

  3. Alexandru says:

    Reteaua bloggerilor care stiu ca best vine de la bestfest!

  4. […] la pranz, mai aveti ocazia sa veniti alaturi de noi daca participati la alegerea sloganului pentru tricoul de blogger. Posturi similare:Tricou de Blog RockerMerg cu cititorii la Bestfest. Ne facem tricou de blogger. […]

  5. NV says:

    The network of bloggers who love to bang their heads and rock the world
    Reteaua bloggerilor care iubesc rockul si indraznesc sa schimbe lumea

  6. […] Manafu și-a provocat cititorii (și nu numai) să adapteze sloganul celor de la Vodafone, “Rețeaua oamenilor […]

Comentează