MANAFU*

Abonamente Evensys

Vreau link-ul inapoi!

O situatie banala. Blogul meu apare cu un link pe un site. Nu dau nume. Nu in cel mai bun context, dar inteleg prejudecatile autorului. Las la o parte faptul ca a scris articolul doar pentru a atrage atentie si comentarii, caci  subiectul vinde. Nu vreau insa sa apar cu link pe un site unde este prezenta o anumita categorie de comentatori. Nu vreau sa intru in gura lumii.

As putea ignora, fireste. De fapt, ignor, asta fac. Insa intr-o istorie destul de lunga, in care ne plangem adesea ca nu primim link-uri de la media, vin si eu cu intrebarea: Cum fac sa imi iau link-ul inapoi?

15 comentarii

  1. AndreiArde says:

    pai daca l-ai ruga frumos sa scoata linkul, crezi ca n-ar intelege ?

  2. vali says:

    din htaccess, banarea refferalului 🙂

  3. Șerban says:

    Deci scot linkul? 😆

  4. Adrian says:

    Il rogi frumos sa scoata link-ul. Daca vrea il scoate, daca nu, nu. Nu cred ca poti sa alegi cine pune link catre site-ul tau. Eventual poti sa faci ce sugereaza @zoso, si anume sa servesti un 404 frumos daca referer-ul e site-ul respectiv. Atunci el se alege cu un broken link.

  5. Șerban says:

    Nu ştiam că îţi pot manipula cititorii atât de uşor! În doar 3 minute am primit 15 vizitatori! 😆

  6. Piticu21 says:

    de ce ai vrea sa faci asta?

    aka ii public!

  7. andressa says:

    Zic si eu, ca si Serban: era suficient sa imi spui si il scoteam! :))
    ps: iti dai seama cati se simt cu musca pe caciula acum?

  8. vali says:

    pe rogozanu l-a tâmpit aerul rarefiat.

  9. Șerban says:

    Bag de seamă că vrei să-mi furi din trafic! 😆

  10. ionut says:

    de ce ai face asta? ti-ai asumat o campanie de sustinere a lui nicu sordan, asumati-o pana la capat. stim, faci asta pe gratis si din spirit civic…si dormi linistit noaptea

  11. […] Ce face Manafu în timpul ăsta? Se plânge de un link. […]

  12. Vreau link-ul inapoi- – M A N A F U -…

    “As putea ignora, fireste. De fapt, ignor, asta fac. Insa intr-o istorie destul de lunga, in care ne plangem adesea ca nu primim link-uri de la media, vin si eu cu intrebarea: Cum fac sa imi iau link-ul inapoi?” Primo că dac-ai fi ignorat n-ai fi pos…

  13. l-am ignorat pentru ca am vorbit despre “un link”. daca il bagam in seama, ii dadeam eu link si mai mult decat atat…

  14. ionut, nu pot sa iti raspund. tu esti politizat si asta spune totul. apoi esti prea violent in limbaj, jignesti oamenii. si nu in ultimul rand, derapezi la fel de mult ca numitul CR. bravade d’astea nu mai impresioneaza pe nimeni.

  15. Bogdan says:

    Cristi, sfatul meu este sa ii lasi in pace.
    A accepta un link catre site-ul tau chiar in conditiile in care locul unde apare este exact contrariul a ceea ce doresti inseamna sa intelegi pe deplin ca trebuie sa le respecti libertatea de exprimare pe Internet.

    Parerea mea

Comentează