MANAFU*

Abonamente Evensys

Cinci idei interesante

Unul dintre motive pentru care am pornit acest blog a fost legat de dorinta mea de a impartasi acele lucruri interesante pe care le intalnesc zi de zi. Si sunt multe, cred eu. Am strans in acest post cateva exemple recente. Merita promovate.

Pentru a promova o colectie inedita, IKEA a creat un aparat foto digital din carton, cu care poti face serii de 40 de fotografii, usor de descarcat in calculator.

FFFF a pornit editia a doua a Premiilor Superscrieri, un concurs de jurnalism narativ si scriere creativa despre oameni, evenimente si momente reale. Sunt cautate non-fictiuni care schimba lumea si stim ca ele nu se gasesc doar in ziare sau reviste. Concursul e deschis oricarei lucrari publicate online sau offline.

Pentru ca a ajuns sa printeze lunar peste 1.000.000 de facturi pentru abonati, Vodafone doreste sa ii convinga sa adopte factura electronica si de aceea a pornit campania “Salveaza o carte!” (Activezi factura electronica si salvezi o carte!). Pentru fiecare factura electronica activata, Vodafone reediteaza 4 pagini dintr-o carte de poveste, carte care va fi aleasa prin voturile abonatilor.

The HUB Bucharest (foto) este un spatiu comun de lucru proaspat deschis, dedicat profesionistilor care dezvolta sau sunt interesati sa sustina proiecte cu impact social. E un loc frumos, cu o comunitate deja conturata, evenimente interesante de networking si formare. The HUB face parte dintr-o retea globala formata din peste 25 de spatii-comunitate in intreaga lume.

Leo Burnett a creat un mecanism inovator de strangere de fonduri. Programul “Secunda – Viata” consta in cedarea contravalorii media a unei secunde din spoturile TV catre o cauza umanitara. Spoturile marcilor participante in cadrul programului vor purta sigla Secunda Viata, marcand implicarea acestora in sustinerea cauzei alese. Primele marci care au acceptat sa se alature programului sunt AXA Asigurari si Gazeta Sporturilor.

1 comentariu

  1. dani@The HUB says:

    Multumim Cristi pentru mentionare, te asteptam in vizita si de ce nu, cu un eveniment Evensys! 😉 Weekend frumos!

Comentează