MANAFU*

Abonamente Evensys

De vazut: The Dark Knight Rises

Am intrat la The Dark Knight Rises cu o intrebare: Oare voi rezista 2 ore si jumatate? M-am inarmat cu un meniu mediu si m-am asezat fara mari asteptari si cu multa rabdare in fotoliul cu adevarat confortabil de la Grand Cinema Digiplex.

Pentru un film in care totul ti se pare previzibil, noul Batman reuseste sa depaseasca asteptarile. Rabdarea nu mi-a fost pusa la incercare, iar actiunea m-a tinut infipt in scaun si atent la ecran. M-am uitat la ceas doar o singura data si nu am verificat deloc telefonul.

Astept o continuare cu Batman, Catwoman, Robin, Superman si Green Lantern intr-un Justice League pe reteta The Avengers.

The Dark Knight Rises nu trebuie povestit. Daca “episoadele” anterioare ti-au fost pe plac, sigur vei aprecia si finalul trilogiei.

In imaginea de mai sus vedeti o replica a mastii lui Batman. O puteti castiga pe site-ul Mountain Dew.

5 comentarii

  1. […] citit un  review fara spoilere a la Sirb si la iesirea din sala am observat (via twitter) ca si Manafu a fost la acest film,  cam in paralel cu je. Nici cel din urma nu […]

  2. mihaiana193 says:

    E foarte tare filmul! Si a fost un plus aducerea mastii lui Batman in Romania.
    Plus ca la Mountain Dew pe Facebook au pus poze de la evenimentul de lansare The Dark Knight Rises 😀

  3. Morrison says:

    Daca esti fumator, nu rezisti :)) La Harry Potter am facut poteca pana afara

  4. Gabi says:

    Rezisti si daca esti fumator. Serios 🙂

  5. Tiberiu Cazacioc says:

    In State merge prost ca urmare a asasinatelor petrecute acolo, la cinema. Spectatorul american este sensibil. Publicul s-a distantat de aceasta productie, acesta fiind modul lor de protest si respingere a unei aberatii.

Comentează