MANAFU*

Abonamente Evensys

Drumul spre Infiniti

Am inceput a doua saptamana alaturi de Infiniti, brand-ul de lux al Nissan. La Social Media Summer Camp, am condus modelul FX30d, iar de ieri ma lupt cu caldura si traficul din Bucuresti la volanul unui EX37.

Infiniti este un brand relativ tanar. Primele modele (Q45 si M30) au fost lansate pe piata americana la finalul anului 1989, intr-un moment in care si alti producatori isi formau segmentul de lux. In Europa a ajuns aproape 20 ani mai tarziu, prin modelul FX50, la Geneva Motor Show 2008.

Brand-ul a reusit in tmp sa se diferentieze prin performantele deosebite ale modelelor, un design aparte si dotari multiple, care ofera un confort si o experienta a sofatului deosebite.

3 comentarii

  1. Frumoasă alegere Cristian, felicitări. Infiniti este printre foarte puținele brand-uri SUV care le consider lovemarks și probabil singura mașină pe care aș conduce-o zâmbind. 🙂

  2. aHUIBAN says:

    Da… frumoase! Am condus si eu in US, vara anului trecut, timp de 3 saptamani, un Infiniti QX56 model 2009. Am fost extrem de impresionat…

    Legat de prezenta brand-ului in RO – modelul condus de tine, in US pretul incepe de la 40 si ceva de mii de USD iar in Romania, pretul incepe de la 60 de mii de euro!! Diferenta e extrem de mare!!

  3. E doar un test de doua saptamani, dar e chiar deosebita!

Comentează