MANAFU*

Abonamente Evensys

In spatele “afacerii” Bogdan Naumovici

Intr-o ipostaza care cu siguranta va atrage atentia, Bogdan Naumovici, poate cel mai (re)cunoscut om din publicitatea romaneasca, vorbeste despre advertising si afaceri in cel mai nou numar al revistei Biz. Daca se intreaba cineva cat castiga Bogdan din publicitate, va gasi raspunsul in revista.

2 comentarii

  1. bogdan says:

    baiatul asta n-are cum sa salveze clasa de mijloc, e un impostor!! e murdarit cu aurul de la Rosia Montata! E o hiena deghizata in salvator !

  2. Anca Opre says:

    Bogdan, nu stiu daca ai dreptate cu faptul ca B.N. este un impostor. Oricum, pentru cei care sunt interesati de opiniile lui Naumovici in legatura cu clasa de mijloc in Romania, ii invit sa citeasca comentariul trimis de domnia sa la articolul “Ef-Nain si coagularea ungurenilor” scris de mine pe blogul meu. In momentul in care veti citi raspunsul domniei sale veti realiza ca Naumovici nu are cum sa reprezinte sau sa salveze clasa de mijloc din Romania pentru ca nu stie ce e aceea “clasa de mijloc”. Cat castiga Naumovici? Cateva sute de mii de euro anual, iar la acest nivel domnia sa se considera ca facand parte din clasa de mijloc. Nu am nimic cu sumele de bani pe care le castiga, le merita cu prisosinta, face reclame super si il respect pentru acest lucru. Dar in acelasi timp nu poate sa afirme ca reprezinta sau ca salveaza clasa de mijloc.

Comentează