MANAFU*

Abonamente Evensys

Plata biletelor de cinema direct prin telefonul mobil

Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex și Vodafone România au lansat, în premieră pentru piața din România, opțiunea de rezervare și plată a biletelor de cinematograf direct prin intermediul telefonului mobil.

Astfel, pentru achiziționarea biletelor electronice, posesorii de telefoane mobile își pot alege filmul dorit și ora de difuzare a acestuia, direct din aplicația gratuită Cinemagia, compatibilă cu sistemele de operare iOS, Android și Symbian, și în curând și cu Windows Phone. Odată selectat filmul, utilizatorii își pot alege locurile în sala de cinema și, ulterior, plăti biletele, direct prin telefon.

Pentru accesul în sălile de cinema din cadrul Grand Cinema Digiplex, utilizatorii nu trebuie decât să scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, primit printr-un SMS generat automat în momentul plății. În cadrul cinematografului există două dispozitive dedicate, care facilitează accesul posesorilor de bilete electronice la film.

Costul biletului, similar cu cel din cinematograf, calculat în Euro la cursul oficial al zilei, va fi dedus din credit, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, respectiv adăugat facturii, la cursul oficial din luna emiterii acesteia, pentru abonații serviciilor Vodafone.

3 comentarii

  1. Mihu says:

    Încă o modalitate întortocheată de a le da advertiserilor ocazia să-mi întocmească profilul de consumator.

  2. Alin says:

    @Mihu Paranoia?
    @Cristi link?

Comentează