MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone a deschis Experience Store la AFI Palace Cotroceni

Dupa scurta vizita la Vodafone Experience Store din aceasta dimineata, mi-ar placea sa vad mai multe locuri de acest gen si nu doar in zona retail-ului din telecom. Mi-ar placea sa vad un experience store pentru o banca, de exemplu. Ar fi o provocare, nu?

Ideea de baza pentru un astfel de loc este de a crea un sentiment de bine vizitatorului si de a deschide noi oportunitati de achizitii. Este o cale de a indulci o relatie si de a castiga mai multa incredere. E si o distractie. Cam asa am vazut eu Vodafone Experience Store.

Intins pe un spatiu deschis de 500 mp, la etajul 1 al mall-ului, magazinul include mai multe zone cu acces direct: zona de Internet mobil, zona de testare si de relaxare, zona de business, zona de info, un spatiu amenajat special pentru copii, precum si un coffee corner. Peretii magazinului au fost transformati intr-un spatiu de proiectie, ceea ce contribuie la atmosfera placuta si relaxanta.

Cu ocazia acestei lansari de magazin, Vodafone are o promotie speciala pentru vizitatori: ofera un discount de 100 de euro discount la multe modele de smartphone de top si dubleaza beneficiile la abonamente pe o perioada de 6 luni.

Comentează