MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce aplicatii imi recomandati pentru o tableta cu Android?

M-am aratat incantat de Evolio Evotab Fun la lansare. Imi pastrez entuziasmul si dupa ce un exemplar a ajuns in mainile mele. E exact ce asteptam sa fie, urmarind pozele lui Dan Dragomir, si cred ca o sa avem o relatie de lunga durata. Pana la un review personal, trebuie sa imi mobilez tableta. Fiind un user de iOS, caut sugestii de la fanii Android.

Ce aplicatii sa imi instalez pe Evotab Fun? Evident, nu caut clasicele aplicatii disponibile pe orice smart device. Vreau sa descopar aplicatii de succes de Android, poate titluri care nu sunt inca pe iOS… nu stiu, caut ceva deosebit. Si jocuri, multe jocuri.

Ce imi recomandati deci?

9 comentarii

  1. Ștefan says:

    Friday/trails

  2. Doar atat? 🙂

  3. Simple says:

    Eu iti recomand un joc care mie mi-a placut foarte mult (grafica, story, gameplay): Anomaly Warzone Earth HD, il gasesti in Google Play. Nu e gratuit, dar merita.

  4. Dan Dragomir says:

    Pe linga cele sociale (obligatoriu Reader sau Pinterest de exemplu) iti recomand Google Sky pentru serile de vara, doua utilitare – OnavoCount sa controlezi cat trafic de date ai consumat si Memory Booster pentru a elibera RAM.
    Dar si aplicati romanesti precum Auto.ro pentru cand ai drumuri sau probleme cu masina, Lectia de Prim Ajutor sau jocul Jumping Electron.

  5. Haotik says:

    wordpress, linkedin, gmail, paypal, google reader, chrome, dropbox, transport urmban, mersul trenurilor, booking.com, team viewer, shazam, DB Navigator (mersul trenurilor din germania), wiFinder, Wifi Analyzer, Astro file manager,

    Jocuri: Ceramic distroyer si Flow free, Geared, Frisbee

    Map droid pentru harti din tari exotice,

    hotsuite, tweeetdeck,

    see now HD pentru tv romanesc in tari straine 🙂

    DEX (ce naiba cauta aplicata asta pe tableta mea?)

    ApnDroid (pentru a controla conexiunea 3G, dar Andoid 4 are buton parca pentru ea de oprit pornit separat de wireles)

    Si cam atat 🙂

  6. e24 says:

    Eu as zice Dropbox for Android, mai ales daca esti o persoana care are nevoie de diferite fisiere si prezentari oriunde merge.

  7. Evernote, Google Drive și DropBox neapărat pentru salvarea pozelor și fișierelor.
    Whatsapp și TalkBox pentru mesagerie.
    Friendcaster (aplicație pentru Facebook) neapărat.
    Instagram și Pinterest și Tumblr, desigur.

  8. Andrei says:

    In revista electronica pcmag.com au publicat o lista cu cele mai bune aplicatii din 2012 pentru Android. Gasesti aici linkul:http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2393097,00.asp

Comentează