MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce as vrea eu de la iPhone 5?

Intelept din partea Apple ar fi acum sa ne arate noul iPhone inainte de lansare, asa cum a procedat cu primul sau model. Vanzarile pentru iPhone 4S sunt in scadere, Samsung face propaganda imensa pentru Galaxy SIII, iar scenariile despre design-ul viitorului smartphone sunt ametitoare. Cel putin pentru mine.

Imi doresc asadar ca Apple sa ne asigure cat mai repede ca iPhone 5 nu va fi atat de neinspirat si plictisitor pe cat pare in imaginile ce circula de cateva saptamani pe Internet. Ar fi cu siguranta cel mai urat iPhone ever. Exista schite ale unor entuziasti chiar mai frumoase.

Dan Dragomir a pus pe blog o lista mai lunga de asteptari.

6 comentarii

  1. Gabi says:

    Scanteia Apple s-a cam stins.
    Nu sunt fan Apple dar aveam urechile ciulute la Steve Jobs.
    Apple e in declin. Investesc prea mult in chestiuni tehnice (irelevante majoritatea) iar ca design ma astept la o nenorocire ca la lansarea ultimului IPad.

  2. aHUIBAN says:

    Apple nu si-a pierdut nicio scanteie. Cotatiile bursiere inregistreaza maxime istorice – acum, o actiune este $615. La lansarea iPhone in 2007 era $130.

    La nivelul consumatorului, produsele Apple sunt in continuare in topul preferintelor. Vanzarile 4s au scazut pentru ca toti asteapta 5-ul!

  3. […] în septembrie, este așteptat cu sufletul la gură de toată lumea. Am citit și  opinia lui Cristi, iar eu am detaliat ce-aș vrea de la el. Telefonul Apple este anunțat pentru 12 septembrie și […]

  4. cartus says:

    intre timp htc mai lanseaza un telefon full hd de data acesta.

  5. DeviceBox says:

    Nu stiu dar tind mai mult de 60% ca va avea alt desing. Important va fi ce se afla sub ” capota” si mentinerea calitatii iOS ului !

  6. […] Apple a vandut la nivel global 26 de milioane de iPhone. O performanta facuta cu un singur model. Unii spun ca au inceput sa scada vanzarile. Lumea asteapta iPhone 5. Probabil si acest model va stabili […]

Comentează