MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum poti participa la Webstock 2012

Cand am pornit Webstock, ne-am dorit sa aducem la eveniment cat mai multi oameni conectati la social media. Acum 4 ani, “fenomenul social” era inca la inceput. Si asa am facut pana anul trecut, cand am decis sa aducem doar oameni relevanti pentru un eveniment de social media, oameni care contribuie activ la promovarea domeniului si apreciaza oportunitatea de networking si schimb de idei pe care o oferim. In 2011, am avut o editie foarte buna. Ne dorim acelasi lucru si in 2012.

DESPRE INVITATII
Participarea la Webstock este gratuita si se face pe baza unei invitatii nominale. Aceasta este fie oferita de Evensys (organizatorul), Vodafone (partenerul fondator) sau alti parteneri si sponsori. Indiferent de sursa invitatiei, participarea trebuie confirmata in prealabil cu organizatorul, pana la o data anume, pentru ca locul sa fie rezervat.

TIPURI DE INVITATII
Ca si anul trecut, avem 3 tipuri de invitatii:

Participarea la petrecere e deschisa pentru toate cele trei categorii de invitatii de mai sus.

CUM OBTIN O INVITATIE
Solicita o invitatie! – Este calea clasica folosita si la alte evenimente. Exista o lista de asteptare pe care oricine se poate inscrie, iar in apropierea evenimentului distribuim in cadrul listei un anumit numar de invitatii. Fiecare solicitare este analizata pe baza informatiilor oferite in formular. Poti solicita o invitatie full-day sau pentru o sectiune speciala. Detalii aici.

Fii suporter Webstock! – Daca ai un blog si vrei sa participi, pune un banner cu “SustinWebstock” si scrie un post cu motivatia ta de a participa. Completeaza apoi formularul de inscriere si include link-ul spre articol capitolul “Motivatia Participarii”. Invitatiile oferite de parteneri si sponsori vor fi directionate in buna parte catre bloggerii suporteri.

Urmareste Webstock.ro – Pregatim si alte programe interesante pentru pasionatii social media, asa ca va invit sa ne urmariti site-ul, fluxul RSS sau pe Twitter si Facebook.

TRIMITEREA INVITATIILOR
Vom incepe sa trimitem primele invitatii in curand. Locurile fiind limitate, invitatiile neconfirmate pana la data ceruta vor fi distribuite catre cei de pe lista de asteptare. Pentru orice alte detalii, puteti sa va adresati la office [@] evensys [.] ro.

9 comentarii

  1. Alex says:

    Cand se primesc invitatiile?

  2. […] ce am ales să leg acest subiect de Webstock? Pentru că apreciez enorm ce face Cristi pentru blogosfera românească. Iar cei care sunt prea plictisiţi să încerce să înţeleagă […]

  3. Salut Cristi. Cum solicit invitatie pentru gala? Pe site am vazut formulare doar pentru celelalte optiuni. Multumesc.

  4. cotos says:

    Nu e nici o suparare daca pe viitor organizati si prin zona astfel de evenimente..Oricum succes si e foarte frumos ceea ce faceti…

  5. Sunt evenimente de social media si la Timisoara, si la Cluj. Cred ca sunt mai aproape, nu?

  6. Leonard, la gala au acces cei care au invitatii si cei care au trecut de preselectie la inscrierea lucrarilor.

  7. […] Mai multe informatii puteti sa aflati de aici: Cum poti participa la Webstock […]

  8. spanac says:

    M-am înscris şi eu. Nu că aş fi mare blogger, dar consider că voi avea numai de câştigat. Şi de ce nu, poate cu timpul şi alţi bloggeri vor ţine cont şi de părerile mele.

  9. Catalin says:

    Am rascolit netul asta de l-am zapacit, asa ca te intreb direct pe tine: unde as putea gasi nominalizatii pentru fiecare categorie de la editiile precedente. Sincer, vreau sa ma pregatesc pentru anul viitor cu un proiect si vreau sa stiu cam ce luati in calcul.
    Merci.

Comentează