MANAFU*

Abonamente Evensys

De la OpenCoffee la OpenConnect

Un pic nostalgic dupa Web-Club si OpenCoffee, ii anunt pe tinerii antreprenori ca exista acum OpenConnect, o serie de intalniri saptamanale la Starbucks Mall Vitan, unde vor putea fi prezentate proiecte si schimba carti de vizita. Seria de intalniri e sustinuta de un grup pe Facebook, care va ofera mai multe detalii. Sper sa ne vedem curand acolo.

4 comentarii

  1. Taraboste says:

    Vad ca programul este Joi, de la 09.30.
    Poti sugera o zi de weekend sau o ora de seara, de ex. 17.30, astfel incat sa poata ajunge cat mai multa lume interesata, nu doar liber profesionisti.

  2. adiz says:

    cred ca este o intalnire doar pt antreprenori… nu poti fi si antreprenor si salariat… ori faci pasul ori stai la cheremul altora… scuze ca sunt mai dur 🙂

    din (ne)fericire exista de maine si opencoffee (vedeti pe site) cam la aceeasi ora/alta locatie. poate se vor distanta/uni pe viitor.

  3. marco says:

    adiz, esti destul de dur, pentru ca situatia sta in felul urmator: toti facem o scoala cu gandul ca, in cel mai fericit caz, ne vom angaja. Si atunci cand acest vis se implineste, ne dam seama, mai devreme sau mai tarziu, ca vrem sa fim antreprenori, proprii nostri sefi. Si atunci incepem sa lucram, la noul nostru vis, in afara timpului afectat job-ului. Ceea ce vrea sa spun e ca acest gen de evenimente, foarte folositoare de altfel, ar avea mai mult succes si ar fi de ajutor mai multor persoane daca ar avea loc la ore mai accesibile. Bafta !

  4. adiz says:

    statistic – afacerile facute ca vise cat esti angajat nu au avut vreo sansa, daca cumva au demarat. afacerile facute cu 100% focus macar au avut o sansa.

Comentează