MANAFU*

Abonamente Evensys

Aplicatii Facebook made in Romania

Stiu multe agentii interactive locale care se ocupa de promovarea brandurilor pe Facebook, insa nu imi vine in minte o firma specializata in construirea de aplicatii dedicate. Word Of Social este probabil prima agentie de acest gen din Romania, ce tinteste insa piata internationala.

Lansata la inceputul anului, Word Of Social propune aplicatii gen Welcome (cu 13.000 de instalari deja) si Sweepstakes (o aplicatie pentru concursuri cu tombola, oferita la doar 5 euro). Echipa pregateste lansarea unul modul de group buying, ce va permite realizarea promotiilor de cumparaturi in grup direct in paginile de profil ale companiilor.

3 comentarii

  1. tequila says:

    suna bine, in ceea ce priveste piata internatioanala – eh, om trai si om vedea 😉

  2. Well, noi am lucrat la aplicatii pentru Facebook pentru urmatoarele companii: Nicorette, TUMS, Max Clarity, Zeabsorb. Avem in curs multe alte aplicatii Facebook, si se pare ca trendul devine ceva de genul 60-70% din proiecte sunt strict pe Facebook, restul fiind de web development.

    Acest trend a inceput de anul trecut, si se pare ca este la fel de popular (chiar mai popular) decat proiectele pe Mobile si WordPress.

  3. Noi am creat ceva mult mai explicit si de ce nu mai organizat (www.gosocial.ro) decat cei de la word of social care mie mi se par niste reselleri… Intr-adevar nici nu am apucat sa lansam produsul si deja existau instalari ale aplicatiilor, iar acum suntem in discutii cu peste 10 clienti dupa 5 zile de existenta online.. :-))) Am adoptat conceptul “la cheie” si incercam sa aplicam metodele americane de promovare. Sper sa ne iasa…

Comentează