MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei lucruri care mi-au dat de gandit inainte de weekend

Pentru ca e vineri, pentru ca e ziua concertului RHCP si pentru ca uneori ne permitem sa fim frivoli pe bloguri, va impartasesc trei lucruri care m-au pus pe ganduri astazi. Mai mult, va provoc si pe voi sa intrati in jocul meu. Vedeti mai jos despre ce e vorba.

Ce am visat aseara
Cetin si-a impartasit pe blog visul de aseara. Mi-a adus aminte ca eu am visat ca m-am angajat. Ma rog, am primit o oferta foarte interesanta de angajare. Restul visului a fost o dezbatere interioara despre cum ar fi sa ma intorc in campul muncii la un angajator. Tu ce ai visat aseara?

Ce gadgeturi ii recomand lui James Bond
Victor ne invita sa ne jucam de-a James Bond un pic si vine cu intrebarea: “Ce gadgeturi ii recomandati lui James Bond?”. Eu i-as recomanda castile aproape indestructibile lansate zilele acestea de Philips la IFA. Raspunde si tu pe blogul lui Victor si poti castiga o baterie externa pentru smartphone.

Ce melodie as alege pentru primul contact cu extraterestrii
Nu stiu ce a visat sau a fumat Florin Grozea in ultima vreme, dar m-a “spart” cu intrebarea lui: “Tu ce melodie ai alege pentru primul contact cu extraterestrii?”. As fi vrut sa am eu ideea asta. M-am gandit ceva inainte sa raspund si am ales la egalitate doua piese de Vangelis: “Chariots of Fire” si “Conquest of Paradise“. Tu ce ai alege?

Si inca un lucru. Tocmai mi-am dat seama ca eu nu am o categorie pe blog numita “Fun”. Mai mult, nu am pus niciodata intr-un post semnul :-). Cred ca am luat prea in serios blogul pana acum.

Tags: ,

5 comentarii

  1. Şerban says:

    Mie îmi place aşa cum e acum. Cred că nu mi-ar mai plăcea la fel de mult dacă ai începe să scrii junk.

    Uite un smiley: 🙂

  2. deci tu ce ai visat aseara?

  3. Sebastiano says:

    Asta e piesa pentru extraterestrieni: http://www.youtube.com/watch?v=XVgkBWOYsXI 😛

  4. Mulțumesc Sebastiano!

  5. Simoniq says:

    Eu am pus o alta intrebare in revista interna pe care o redactez cap-coada la corporatia la care lucrez: cu ce mancare (romaneasca) l-ai ospata pe un extraterestru? (in cadrul interviurilor cu colegii)

Comentează