MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine va vorbi la Webstock 2012

Webstock este un eveniment diferit de tot ce fac in mod normal. Este un loc al experientelor in primul rand si al inspiratiei. Cu aceste concepte in minte am invitat anul acesta nume inedite si apreciate, profesionisti in tehnologie si multi oameni din social media si blogosfera.

In acest an i-am invitat pe Eduard Novak, medaliatul cu aur de la Jocurile Paralimpice de la Londra, pe Cristian Gog, iluzionistul ce a reusit sa castige competitia “Romanii au talent” si pe Angus Slater, britanicul ce conduce echipa de marketing Vodafone Romania. De asemenea, vom avea alaturi de noi un blogger a carui identitate va ramane secreta pana in ziua evenimentului, o personalitate ce va reprezenta cu siguranta o sursa de inspiratie pentru persoanele aflate la eveniment. Ii spunem deocamdata the unexpected blogger.

Lista de vorbitori prezenti va fi completata de nume importante din mediul online romanesc, printre acestia numarandu-se: Vlad Petreanu,  Cristi China Birta, Bobby Voicu, Andrei Rosca, Costin Cocioaba, Cetin Ametcea, Cristi Dorombach, Sebastian Bargau, Adrian Ciubotaru si lista continua.

Dincolo de prezentarile PowerPoint si dezbateri, sta interactiunea cu sala. O asteptam cu drag si anul acesta.

3 comentarii

  1. Daniela says:

    Se transmite pe stream ceva?!

  2. […] de tot ce fac in mod normal. Este un loc al experientelor in primul rand si al inspiratiei.” scrie Manafu pe blogul sau. Vorbitorii, toti unul si unul. De la Eduard Novak, medaliatul cu aur de la […]

Comentează