MANAFU*

Abonamente Evensys

iPhone 5 vine cu mari asteptari

Devine din ce in ce mai apasatoare asteptarea pentru noul iPhone. Cele doua saptamani ramase pana la lansare par o vesnicie. Mai ales pentru cei care vor sa vada spulberate toate simularile care circula de ceva vreme pe Internet. Cei care spera sa vada un smartphone frumos si destept. Si eu printre ei.

Primul iPhone urat?
De doua zile, mai toate site-urile si blogurile de tehnologie vorbesc despre imagine postate de un site din China, care ar fi o noua dovada pentru design-ul noului iPhone. Nu stiu cum il vedeti voi, dar mie mi se pare o anomalie.

De ce noul iPhone ar trebui sa arate altfel?
Daca va uitati la pozele de mai sus, vedeti ca e vorba de o prelungire si a design-ului avut la modelele 4 si 4S. Apple are nevoie de o schimbare mult mai mare in constructia sa. Desi va pastra (cel mai probabil) forma rotunjita consacrata, va trebui sa gaseasca acele trasaturi care sa il diferentieze de 4 si 4S.

Schimbarea va fi un semn de evolutie clara. Iar fanii iPhone asteapta ceva nou in design. Nu mai e de ajuns sa vina cu o “jucarie” gen Siri si o camera mai buna pentru a rupe gura targului. Nu cand Samsung a lansat un excelent SIII, pe care il promoveaza puternic.

“Modelul chinezesc” nu imi inspira o schimbare cu mult appeal.

UPDATE: The Verge prezinta un clip cu un mock-up surprins la IFA Berlin.

Cum ar trebui sa arate noul iPhone?
E o dorinta pur personala, pe care o impartasesc cu voi. Am ales cateva simulari facute de entuziasti pe care eu le-am apreciat la vremea aparitiei lor.

 

Voi ce fel de iPhone va doriti?

4 comentarii

  1. Daniela says:

    Acelasi ecran inghesuit doar ca e mai lung. Mi-ar fi placut sa fie si putin mai lat pentru a viziona un film/clip mai lejer.

  2. Blogatu says:

    Pentru mine conteaza mai mult dotarile, insa si designul e important. Sper sa arate mai bine decat in fotografiile aparute pana acum.

  3. JMarius says:

    Nu cred ca o modificare a designului fata de versiunile anterioare o sa fie de bun augur. iPhone are o reputatie buna mai ales din cauza designului simplist si eficient. Daca il lungesti il transformi in Samsung ca design. Putin ironic.

    Pe langa un OS imbunatatit (desi nu prea am vazut multe erori in sistemul de operare de la 4S si nici la iPad 3), nu prea vad multe imbunatatiri. O sa astept lansarea si momentul in care va aparea in Romania, sa vad daca merita sa iau unul.

  4. Bogdan Pater says:

    Sincer nu mă interesează design-ul. Dar deloc. Nimic nu se compară cu fluiditatea IOS. Și aici dacă reușesc să se auto-depășească, să fie mai mare rezoluția dar la fel de fluidă animația, să fie ecran și culori mai bune dar care să nu mănânce mai repede bateria, atunci e perfect. Probabil aici se va da decizia dacă îmi schimb 3G-ul pe un 4S sau pe un 5. 🙂

Comentează