MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2012

Pentru mine Webstock 2012 a fost o experienta de 20 de ore. Am ajuns la eveniment la 7.30 dimineata si am plecat de la Marriott la 8.30 seara. Dupa o pauza de o ora, ma reactivam in Centrul Vechi, la Chat Noir, pentru petrecerea Webstock.

A fost o editie intensa, cu multe provocari, situatii surpriza, deadline-uri stranse si ore tarzii la birou. A fost un efort de echipa ce a implicat peste 30 de oameni din Evensys, Vodafone si voluntari. Estimez, in acest moment, ca audienta tuturor evenimentelor de sub umbrela Webstock a fost in jur de 700 de persoane.

Ca in fiecare an, dupa eveniment scriu un post de multumire pe blog. E o modalitate de a arata public cat de mult ii apreciez pe cei care au contribuit la succesul Webstock.

Multumesc participantilor, tuturor celor care au fosta alaturi de noi la Marriott sau online. Sper ca tot ce am pregatit a fost la nivelul asteptarilor voastre si v-am surprins placut.

Multumesc echipei Webstock. Peste 30 de oameni au muncit cot la cot pana tarziu in seara pentru a oferi acest mega eveniment. Multumesc colegilor de la Evensys, in special Gabrielei si Claudiei. Multumesc echipei Vodafone pentru continuitate, efortul depus, desfasurarea de forte, resursele oferite. Multumesc Radio Lynx si MB Dragan, ca de cinci editii ne asigurati comunicarea online.

Multumesc partenerilor care s-au straduit mai mult ca oricand sa incante audienta, dar mai ales sa o implice si sa ii ofere momente frumoase in pauzele dintre sesiuni.

Multumesc HP pentru “Avantaj la Dublu / Portret de Blogger”, pentru masajele relaxante si pentru ideea cu gemenele.

Multumesc Staropramen pentru ca ati inovat cu prima tastatura din lume facuta din cutii de bere si pentru petrecerea oferita la final de zi.

Multumesc Doncafe pentru cel mai bun cappuccino baut in ultima vreme. Vorbesc, fireste, de Webstock Cappuccino. Am auzit insa ca si Googleccino si Twittccino au fost foarte bune.

Multumesc Huawei pentru ideea de a le invita pe cele doua doamne mai in varsta si discutiile create cu acestea in jurul telefoanelor inteligente.

Multumesc tuturor companiilor care au sustinut evenimentul: Bitdefender ne-a oferit licente antivirus. Red Bull ne-a dat energie la cutie in pauzele evenimentului. RoboFun a creat tastatura din cutiile de bere. Vuzum ne-a oferit o interfata pentru concursul Instagram. Agrafa ne-a oferit din nou cartile de vizita pentru bloggeri.

Multumesc, de asemenea, vorbitorilor, juratilor de la Webstock Awards si partenerilor media. Succesul nostru li se datoreaza intr-o buna masura.

16 comentarii

  1. […] echipei Evensys și lui Cristian Manafu pentru că an de an încearcă prin Webstock să facă un eveniment din care fiecare om din online […]

  2. Marian says:

    Mulţumim şi noi Cristi pentru încă un eveniment reuşit 🙂

  3. Tudor says:

    Multam’. Asteptam urmatoarea editie 🙂

  4. […] am resimţit-o la unii participanţi şi chiar la unii speakeri – cu toate că e organizat de Manafu, Webstock e cu şi despre noi toţi, cei care ne învârtim în lumea asta Social Media şi, chiar […]

  5. Monica says:

    Multumesc!:) Desi nu am ajuns cu toate ca imi doream am urmarit totul din online, am citit tot ce s-a putut citi. Am citit … am descoperit… am invatat!
    Felicitari! 🙂

  6. Iti multumesc pentru invitatie. Un eveniment foarte reusit. Felicitari!

  7. […] Manafu zice ca au fost peste 700 de persoane. Daca insa incercam sa ii numaram si pe cei care au fost […]

  8. Multumim pentru invitatie… Eveniment la superlativ… si parca an de an mai multa miscare si participare 🙂

  9. […] am resimţit-o la unii participanţi şi chiar la unii speakeri – cu toate că e organizat de Manafu, Webstock e cu şi despre noi toţi, cei care ne învârtim în lumea asta Social Media şi, chiar […]

  10. Natural says:

    Multumesc si eu, atat pentru invitatie cat si pentru ceea ce am avut de invatat. Am scris in link cateva idei prinse la conferinta. Spor!

  11. Blogatu says:

    Felicitari pentru un eveniment extraordinar de util si interesant!

  12. […] de mari mi-ar fi asteptarile imi vor fi cu siguranta depasite de surprizele placute pregatite de Cristian Manafu si Evensys. In ceea ce ma priveste pe mine, e prea devreme sa spun cu ce proiect intentionez sa […]

  13. […] se pare foarte mult şi aş vrea să cred că datorită acestui eveniment organizat ireproşabil de Cristi Manafu, suntem şi noi mai buni. De citit ştim să citim, cu scrisul sper că stăm ceva mai bine decât […]

  14. Cristi, multumim de mentiune. Speram sa facem ceva mult mai interactiv in editiile urmatoare! 🙂

  15. […] blogger, antreprenor, om dintr-o companie sau dintr-o agenţie. Webstock este rezultatul muncii lui Cristian Manafu şi al întregii echipe de la Evensys, un eveniment de amploare unde pe parcursul unei zile se […]

  16. […] Manafu zice ca au fost peste 700 de persoane. Daca insa incercam sa ii numaram si pe cei care au fost […]

Comentează