MANAFU*

Abonamente Evensys

Myspace va revolutiona lumea retelelor sociale

Myspace va ramane in istorie probabil ca prima mare retea sociala adevarata din lume. Un fenomen care parea de neoprit. Pana in ziua in care a dat Facebook cu el de pamant. Chiar, mai stie cineva care a fost cauza declinului MySpace?

Astazi am aflat ca Myspace se pregateste de o relansare. Una adevarata, majora, iar din ce se vede in clipul de prezentare, pare una chiar spectaculoasa. Foarte vizuala. Mai vizuala decat orice in acest moment. Te face sa te intrebi daca in viitor cuvintele isi vor mai avea rostul in retelele sociale.

Eu am cerut deja o invitatie. Abia astept sa il testez.

The new Myspace from Myspace on Vimeo.

12 comentarii

  1. pandutzu says:

    foarte windows 8-ish .. si oarecum amuzanta prezentarea profilului lui timberlake care a jucat intr-un film despre facebook :))

    arata interesant si se vede ca au venit cu ceva nou…

  2. Andra Iacob says:

    In 2004-2005, cat am fost eu in SUA, era cea mai populara retea de socializare (la noi inflorea Hi5). Problema ei a fost, intr-adevar, ca a aparut Facebook cu un layout mai interesant, mai usor de vizualizat si (cred eu) mai multe functionalitati community oriented. Apoi Myspace si-a schimbat identitatea vizuala si au dat-o pe muzica si promovarea artistilor noi. Vreau sa vad ce pun la cale acum, mai ales ca din clip aduce mult cu Pinterest si Tumblr. Sper sa ma insel, dar tind sa cred ca va fi interesanta la inceput si apoi va avea soarta altor retele ca Google+ si a Pinterest.

  3. Gabi says:

    MySpace cred ca-i sungurul domeniu pe care n-am avut niciodata cont.
    Si in continuare nu-mi inspira nimic.
    Poate sunt eu mai tacnit.

  4. Razvan says:

    Interesant video, in special melodia din background. Il voi incerca si eu.
    Poate va fi la fel ca si google plus: multa galagie la inceput!

  5. lud says:

    Nu, nu va revolutiona nimic, din pacate.

  6. QuadroQ says:

    are dreptate pandutzu … e windows 8 style… gandita pentru touch. se anunta o revenire in forta, tocmai cand vroia si G+ sa mai ia o bucata din piata 🙁

  7. e windows 8 cu pinterest si mai vedem noi la lansare. poate e chiar un pic “prea inaintea” timpurilor noastre. mi-e team si mie de “destinul G+”: buzz mare, adoptie mare, folosire din an in Paste. totusi ar fi bine sa fim cu ochii pe G+. a ajuns la 400 de mil de conturi.

    mai e un aspect. “destinul tumblr”, platforma care a crescut foarte frumos. cine stie, poate myspace nu va avea buzz-ul pinterest, dar va creste ca tumblr!?

  8. Neydamn says:

    Cred că toată lumea a observat o asemănare cu Windows 8. Cine știe un parteneriat secret Microsoft cu MySpace? Pentru a atrage și mai mulți clienți? Zic și eu…

  9. Am zis și eu câteva lucruri despre viitorul MySpace http://www.floringrozea.com/2012/09/27/online-noul-myspace-al-lui-justin-timberlake/
    Tu i-ai da o nouă șansă pentru grafică sau doar din melancolie?

  10. Ionut says:

    Buna, imi puteti spune cum se numeste melodia din fundal. Multumesc!

  11. Alina says:

    Ionut, in caz ca nu ai aflat pana acum, melodia se numeste Heartbeat si este cantata de trupa JJAMZ.

  12. […] revoluţiona lumea reţelelor sociale”, dupa cum menţiona şi Cristian Manafu într-un articol de pe blogul său. Mai jos aveţi un clip de prezentare a noii reţele […]

Comentează