MANAFU*

Abonamente Evensys

Ne-am facut echipa de baschet pe Twitter!

 

La un an de la meciul de baschet de neuitat organizat de Motivation, ma intorc pe teren alaturi de o super-echipa, in cadrul evenimentului Sanatate prin Sport. Sambata ne intalnim la un meci amical cu cei de la Special Olympics si o serie de corporatisti “furiosi”.

Fara sa ne ceara cineva, doar pentru a ne face simtita prezenta pe teren, ne-am numit echipa TWITTERERS. Din talentata echipa fac parte George Toma, Andrei Stanciu, Toma Nicolau, Tudor Iacob si subsemnatul, iar coach va fi Chinezu. Orice sponsor e binevenit.

Anul trecut a fost si un #BaschetTweetMeet cu ocazia meciului. Nu stiu inca detaliile organizatorice, dar daca e posibil, daca locul permite, va anunt.

UPDATE: Vom avea si #BaschetTweetMeet.

4 comentarii

  1. […] onoare de a fi antrenorul (onorific, vă daţi seama) echipei Twitterers, formată din căpitanul Manafu şi tovarăşii George Toma, Andrei Stanciu, Toma Nicolau,Tudor Iacob, care va juca în cadrul […]

  2. pandutzu says:

    anul trecut s-a organizat intr-adevar o editie speciala de #baschettweetmeet

    http://sportmeet.ro/2011/10/baschettweetmeet-pentru-o-cauza-nobila/

    anul acesta nu ne-a anuntat nimeni nimic, deci “nu vom avea si #baschettweetmeet”

  3. link-ul tau duce catre un event pus la cale de chinezu, in care am fost si eu implicat si unde au venit o serie de oameni sa ne sustina. iar anuntul a fost facut, daca nu gresesc, intai de mine aici: https://www.manafu.ro/2011/10/ce-ziceti-de-un-baschettweetmeet/. vad de asemenea ca apoi l-ai preluat si tu pe sportmeet.ro.

    anul asta, avem un alt meci de bine si toata lumea e invitata. asadar, poate tu nu ai #baschettweetmeet, dar noi ne-am bucura mult sa vina oamenii pentru cei de la Special Olympics.

  4. […] şi sprijinit de Fundaţia Vodafone. Din echipa noastră de baschet au făcut parte căpitanul Manafu şi tovarăşii George Toma, Andrei Stanciu, Toma Nicolau,Tudor Iacob, iar Ovidiu Militaru a […]

Comentează