MANAFU*

Abonamente Evensys

Nokia se da elegant la iPhone 5

In timp ce Samsung cauta tot felul de idei pentru a faulta lansarea iPhone, Nokia a gasit in UK o modalitate eleganta de a sublinia cat de tare e Lumia 920 fata de noul telefon al Apple. A facut un infographic. Ce ziceti?

5 comentarii

  1. vali says:

    uită să spună că e de două ori mai greu şi mai gros 🙂

  2. mihnea says:

    Greu de zis elegant. Mai repede direct încercând ca telefonul să pară cât mai diferit. De ex. rezoluţia e scrisă invers: la iphone rezoluţia mai mare e scrisă prima. 1136 x 640 vs 768 x 1280… Asta mi se pare forţare..

  3. George says:

    După ce am citit un articol pe gizmodo.com cum că utilizatorii de iPhone 5 se plâng că telefonul este prea ușor, cred că diferența de greutate e în avantajul producătorului finlandez

  4. Andreea says:

    asa cum spunea un user apple: why would anyone divorce its soul mate?

  5. Florin says:

    Nokia uita sa spuna si ca Lumia920 nu s-a lansat inca oficial pe piata. asa, Apple ar putea face un infographic cu iPhone 7 vs orice e pe piata la ora asta :))

    in plus, comparatia accesoriilor e ridicola, atata timp cat orice iPhone vine cu casti in pachet, incluse in pret. asa, si Apple ar putea trece la accesorii miliardele de modele facute de 3rd party suppliers, inclusiv BMW, de exemplu, ca e compatibil :))

Comentează