MANAFU*

Abonamente Evensys

Saptamana grea pentru tech bloggers

Astazi incepe cea mai lunga saptamana in lumea tehnologiei, daca pot spune asa. Pentru 5 septembrie, sunt anuntate 2 evenimente importante: Nokia si Microsoft lanseaza modelul de top Lumia 920, iar Motorola se pregateste sa dezvaluie un nou terminal.

Pe 6 septembrie, vine randul Amazon. Asteptam cu ocazia aceasta noul Kindle Fire. Pe 12 septembrie, cum stie deja toata lumea, este ziua iPhone 5 si probabil vom vedea un nou iPod si (de dorit) iPad Mini. Samsung isi pastreaza noile lansari, se pare, pentru sarbatori. (sursa)

5 comentarii

  1. Daniela says:

    Hm, curioasa de noul smartphone Samsung mai ales dupa razboiul cu Apple.

  2. DeviceBox says:

    Eu astept iPhone. Anul trecut principala caracteristica a iPhone 4S a fost Siri. Anul asta… ?

  3. Manuel says:

    Hmm, as prefera sa se foloseasca denumirea de gadget bloggers. Tech bloggers sunt putini. Smartphone si alte gadgeturi sunt numai un spectru foarte mic din ce inseamna tehnologia. La fel, tot fleuld e bloguri de tehnologie scrie, de fapt, despre smartphone. Alea nu sunt de tehnologie, in sensul c[ nu acopera cu adevarat tehnologia in ansamblul ei.

  4. Manuel says:

    Greseala mai sus: “tot felul de bloguri de tehnologie scriu”.

  5. Apple a creat aşa un eveniment pentru fiecare lansare încât e clar cea mai aşteptată lansare la nivel mondial, iar pentru mine mai ales că vreau i pad mini, şi vreau să văd când se va lansa ipad mini.

Comentează