MANAFU*

Abonamente Evensys

Un om de mare bun simt

Anul trecut, Ivan Patzaichin a ridicat sala in picioare la Webstock. Anul acesta, Eduard Novak a starnit valuri intregi de aplauze. A fost o onoare sa il avem intre noi pe campionul care a depasit o mare provocare in viata sa si a ales sa fie un sportiv de excelenta no matter what. Multumesc Vodafone pentru ca a facut posibil acest moment.

Pana vom pune online tot ce s-a filmat la eveniment, va invit sa urmariti clipul inregistrat de Cristi si cititi la Elena cum si-a inceput speech-ul Eduard Novak. Exceptional!

9 comentarii

  1. Ivan Mihaela says:

    A fost un moment emotionant si a zis el un lucru care m-a pus pe ganduri: „Lui i-a luat 6 luni să ajungă cunoscut ( Doza de has), mie 25 de ani”. M-am simtit mica, mica, dar m-a ambitionat si am inteles ca trebuie sa fiu perseverenta, sa muncesc, sa ma autodepasesc, pentru a ajunge mare, mare. Nu 6 luni, nu 1 an, tot timpul. Rememorez, momentul in care ne-am ridicat sa-l aplaudam si simt aceeasi emotie si imi creeaza pofta de munca.
    Vezi, de aceea consider ca Webstock, sau alte conferinte/evenimente pe care le faci, sunt mai mult decat intalniri, trips & tricks sau aflarea ultimelor tendinte.
    Felicitari pentru TOT cea ce face Evensys, profesionalism și bun simt 🙂
    * Doza de has e o nebunie, toata aprecierea si pentru el- sa nu se inteleaga altceva.

  2. click says:

    http://dianasplayground.blogspot.ro/2008/11/racing-life.html – un interviu cu eduard. si eu sunt fan

  3. […] intregii echipei Evensys si lui Cristian Manafu pentru ca an de an incearca prin Webstock sa faca un eveniment din care fiecare om din online sa […]

  4. […] intregii echipei Evensys si lui Cristian Manafu pentru ca an de an incearca prin Webstock sa faca un eveniment din care fiecare om din online sa […]

  5. Lady Shoes says:

    Felicitari.

  6. […] si pe cei din sala sa faca acelasi lucru. A fost un moment emotionant, la care nu ma asteptam. Si Cristian Manafu, organizatorul evenimentului, un om care merita aplauze la scena deschisa pentru ceea ce face […]

  7. Anca says:

    Una din putinele valori pe care tara le mai are !

  8. Costin Comba says:

    Desi sportivii romani sunt sustinuti la un procent aproape de zero, de catre cei in masura sa o faca, ei reusesc sa ne aduca un moment de emotie in suflet.

  9. George Anton says:

    Motivatia pe care am primit-o urmarind acest clip este fara de pret! Multumesc!

Comentează