MANAFU*

Abonamente Evensys

5 telefoane mai scumpe decat iPhone 5

iPhone 5 e cel mai bun iPhone de la aparitia iPhone. Este probabil si cel mai scump, daca urmaresc reactiile vazute in ultimele zile. Si cu siguranta va fi modelul care se va vinde cel mai bine (unitati / timp) la noi. Ziceam si mai devreme, pretul nu pare sa fie o problema pentru Apple. Pana la lansarea oficiala de pe 2 noiembrie, incerc sa va tentez cu cateva terminale chiar mai scumpe.

Lamborghini TL 700 (2.750$) – Specificatiile nu te dau pe spate (Android 2.3, ecran de 3,7″, camera de 5MP), insa brandul si aspectul luxos “fac diferenta” (vezi foto). Gandit se pare pentru piata din Rusia, of course.

Aesir Æ+Y Mobile Phone (7.250$) – Un brand danez care cu siguranta va face senzatie pe masa oricarui club din tara. Sincer e o optiune mult mai buna pentru “a aspira” partenere decat o masina SH la aceiasi bani. Insa nu e un smartphone. Nu are nici macar e-mail si nici nu se conecteaza la Internet.

Tag Heuer “Night Racer” Mobile Phone (4.300$) – Tag Heuer are deja cateva modele pe piata, eu am ales acum unul “ieftin si bun”. “Night Racer” vine cu Android 2.3, parti din Titanium, procesor de 1 GHz, ecran de 3,5″ si  camera de 5MP.

Mobiado (2.000$) – Un alt brand cu mai multe modele pe piata, care deja a vandut 30 de unitati in Romania. Daca vizitati site-ul, veti vedea cateva modele clasice, dar si exemplare cu touchscreen si sistem de operare Android.

BlackBerry P’9981 (2.000$) – RIM a a tras atentie, la vremea lansarii, cu acest model realizat in colaborare cu Porsche Design si probabil se prezinta cel mai bine la capitolul performante intre celelalte modele de lux. Propune un procesor de 1,2 GHz, memorie interna 8 GB (extinsa cu inca 16 GB prin card micro SD, inclus) si camera de 5 MP.

Deci pe care il alegeti?

7 comentarii

  1. Bogdan says:

    Da, frumoase telefone, mie mi-ar placea BlackBerry P’9981 dar si Aesir Æ+Y Mobile Phone :)) pentru ca seamana cu un ceas. Deoamdata ma multumesc cu un mobil de la voda care l-am luat gratis:))

  2. Monica says:

    eu îi sunt credincioasă telefonului meu, nu aleg nimic. Mă întrebam deunăzi, pentru că am tot văzut în Ucraina și Azerbaijan, anul acesta, magazine Vertu, cine cumpără telefoane scumpe și ce oferă ele lumii? Pun pariu că cine le cumpără are și un telefon smart, ca să-i și folosească la ceva.

  3. Eu am avut o chinezarie, dar acum ma pot lauda cu Sony Ericsson Transparent! Toti bastanii au iphone sau samsung galaxy, eu am Sony Ericsson transprent.

  4. Paul says:

    Lamborghini-ul arata ca un HTC desire cu o carcasa foarte foarte urata. Mobiado si Aesir sunt cam singurele care par interesante

  5. Serban says:

    Mie mi se pare aberant sa cheltui o asa suma uriasa de bani pe un telefon. Nu ascund ca imi place TAG Heuer Night Racer, dar nu as da 4300 de dolari pe el.

  6. bleagaradu says:

    Ma indoiesc ca pretul chiar reflecta ce poate oferi un telefon din punct de vedere al tehonologiei. Iphone e high-end, si pretu e ok . Dar la 4.300 de dolari te astepti la proiectii, holograme. Sau cel putin eu unu la asta ma astept. Nu diamante in tastatura si foita de aur pe spate. j/k
    Oricum este o vorba cand ai bani, iti faci jucarele iar telefoanele mai sus mentionate fac parte din aceasta categorie de jucarele. Poate fara BBerry sa zicem.
    http://www.rca-activ.ro

  7. Ioana says:

    Mi se par scumpe aceste telefoane….Imi permit pentru Iphone 5 dar alte telefoane mai scumpe nu.

Comentează