MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce mai urmeaza dupa pantofii cu GPS?

Ne plac inovatiile si lucrurile care ne fac viata mai frumoasa si mai usoara. Si ramanem uneori muti de admiratie in fata unor idei. Sunt insa lucruri de la care nu avem asteptari si nu credem ca ne vor uimi, cum ar fi pantofii. Desi vorbim de “gadget-ul” pe care nu il lasam niciodata acasa (al doilea e cheia, al treilea telefonul), nu ne asteptam sa ne dea pe spate.

Ca sa nu mai lungesc vorba, un designer a inventât pantofii cu GPS care iti arata drumul spre casa. Destinatia este incarcata in pantofi prin USB, iar led-urile din varfuri indica daca purtatorul merge in directia buna. Ce ziceti de asta? (sursa)

4 comentarii

  1. John says:

    Am impresia ca unele invenţii ne fac să existăm mai puţin! Cu toate astea, eforturile de acest gen merită a fi lăudate şi promovate. Pentru cei care au potenţial în această direcţie, ne-ar prinde bine invenţii care să ne scape de sărăcie şi răutate!

  2. Dan Boabes says:

    Daca tot au USB, de ce sa nu fie dotati si cu asa ceva: https://www.youtube.com/watch?v=o6fDtvUKRuM ?

  3. Banuiesc ca aceasta inventie o sa revolutioneze viitorul, astept cu nerabdare urmatoarea inventie: Racheta cu vasle, masina de spalat cu teletext si televizor fara OTV!

Comentează