MANAFU*

Abonamente Evensys

Creste interesul romanilor pentru tablete

Chiar daca am fost deja vrajiti aseara de iPad Mini si noul iPad, merita – din patriotism cel putin – sa ne uitam si la furnizorii locali de tablete. Alex Radescu spunea ieri ca trei companii – Allview, E-Boda si Evolio – detin deja 40% din piata de tablete din Romania. Mai mult, reprezentantul E-Boda vede o dublare a pietei in 2013, de la 160.000 de unitati anul acesta.

Folosesc un model Evolio de care sunt foarte multumit. Este prima mea tableta cu Android si o reintoarcere la sistemul de operare dupa trei ani, cand “debutam” alaturi de un HTC Magic.

Evotab Fun este o optiune entry-level foarte buna. Poate fi prima tableta a copilului, un cadoru nepretentios dar util pentru un coleg sau ecranul pe care il instalezi in masina (pe bord sau tetiera) pentru divertismentul familiei. Foarte bine facuta, tableta de 7″ iti da senzatia de incredere in produs. O nota mai mica as da ecranului si bateriei. Cred insa ca versiunile viitoare vor fi fara cusur pentru piata entry-level. Sper sa pastreze si pretul foarte bun: 650 lei.

7 comentarii

  1. Haotik says:

    Sa ma las de blogging cand am vazut unboxing-ul asta si am facut o paralela cu cel facut de mine. Nu am recunoscut vocea, pe urma am vazut despre cine e vorba si m-am mai linistit. Mai am pana ajung profesionist.

  2. cartus says:

    650 nu este un pret foarte bun pentru entry – level.
    poate 450…. nu?

  3. ala e low-level!

  4. cotos says:

    Creste, creste..Poi daca sunt practice 🙂

  5. cartus says:

    low level incepe pe la 250-300 zic eu…exista si astea (goclevr la cel de ex. )

  6. s-ar putea ca viitoarea generatie evotab fun sa fie mai ieftina si mai buna. vezi trend-ul de afara.

  7. Vasile says:

    Se permite un anunt de vanzare? Am o tableta Evolio Evotab Fun cu soft navigatie si Harta Romaniei preinstalata, stare impecabila, 500 ron.

Comentează